Madonna za večerno zabavo spet izbrala drzno modno kombinacijo

Magazin 22. Apr. 202213:30
Delite:
Madonna
Foto: Profimedia

Ameriška kraljica popa Madonna je pri svojih modnih kombinacijah vedno drzna in nekaj posebnega, zato pri njej marsikdo poišče navdih in idejo za svoj stil oblačenja.

Ameriška glasbenica Madonna z leti prav nič ne popušča, njen modni stil pa je še dandanes tako zelo originalen, kot je bil na začetku njene kariere.

Vedno je bila znana po tem, da je s svojimi modnimi kombinacijami rada hodila po robu in bila drznejša od drugih. Madonna je vse, le sramežljiva ni, svoj modni navdih išče v glasbi, umetnosti, na ulici in povsod, kjer se pojavi.

Na njej tako ne bomo videli dolgočasnih modnih kosov ali običajnih, ki ne bi pritegnili pozornosti, in to velja tudi zdaj, ko je zvezdnica že zakorakala v zrela leta in bi morda kdo pričakoval, da bodo tudi njeni kosi malce bolj umirjeni.

Madonna
Foto : Profimedia

Daleč od tega, Madonna nadaljuje v svojem stilu in še vedno ostaja zvesta sama sebi. Tako je bilo tudi nedavno, ko se je pojavila pred vrati enega od nočnih klubov v Los Angelesu, kamor jo je spremljal mladenič, ki ga do zdaj ob njej še nismo videli.

Številni so začeli razmišljati, da gre morda za svežo romanco, vendar za zdaj še ni znano, kdo je bil ob njej in v kakšnem razmerju je s slavno pevko.

Madonna
Foto : Profimedia

V klub je prišla oblečena zelo mladostno, na sebi je imela top, ki je bil oblikovan v modrc, spodaj pa je nosila kratke hlače in svojo podobo popestrila z mrežastimi hlačnimi nogavicami. Zraven je nosila rjavo jopico in pogled skrivala za sončnimi očali. Tako modno kombinacijo bi z veseljem nosila marsikatera mladenka, Madonna pa je v njej delovala mladostno in sveže.

Vsekakor je jasno, da leta pri njej ne igrajo vloge in da se je čas zanjo že davno ustavil.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar