Mala Tara spodbujala očeta, Novak Đoković na koncu solz ni mogel zadržati

Magazin 12. Sep 202308:33 0 komentarjev
Novak Đoković objema hčerko Taro
Novak Đoković in hčerka Tara (Foto: PROFIMEDIA)

Šestletna Tara Đoković je med finalom na teniškem Odprtem prvenstvu ZDA očeta spodbujala na poseben način. Po zmagi jo je Novak Đoković močno stisnil k sebi.

Zmaga Novaka Đokovića na teniškem Odprtem prvenstvu ZDA še vedno odmeva, posebno pozornost pa je vnovič pritegnila njegova družina. Ta res vneto navija za srbskega teniškega asa, tokrat pa je Novaku posebno moč dala hčerka Tara.

Ta je sedela z varuško ločeno od družine, saj v loži ni bilo dovolj prostora za vse, a na koncu se je to izkazalo kot dobro – sedela je namreč nasproti Đokovićeve klopi, kar pomeni, da jo je ta ves čas lahko videl. Med dvobojem je v nekem trenutku, ko sta igralca sedela na klopi, Tara pokazala biceps in pogledala očeta ter ga s to potezo nasmejala.

Po zmagoslavju je Novak najprej k sebi stisnil ravno Taro, med objemom pa solz ni mogel zadržati. “Gledal sem jo cel dvoboj. Sedela je v prvi vrsti in bila je obrnjena proti meni, ko sem sedel na klopi, in nekajkrat sva se nasmejala drug drugemu. Stara je le šest in prav v trenutkih, ko sem potreboval sprostitev v tem velikem stresu, me je pogledala in dala novo energijo,” je dejal Đoković. “Zato sem najprej šel k njej. Seveda tudi zato, ker je to moja hčerka, a ona mi je res pomagala v tem dvoboju. Zelo jo imam rad. Imeti njo, ženo, sina Stefana in starše – začutil sem podporo in ljubezen vseh,” je dodal.

Novak Đoković objema hčerko Taro
Novak Đoković in hčerka Tara (Foto: PROFIMEDIA)
Novak Đoković objema hčerko Taro
Novak Đoković in hčerka Tara (Foto: PROFIMEDIA)
Novak Đoković s sinom
Novak Đoković s sinom (Foto: PROFIMEDIA)
Novak Đoković s sinom Stefanom
Novak Đoković s sinom Stefanom (Foto: PROFIMEDIA)
Novak Đoković poljublja ženo Jeleno
Novak Đoković z ženo Jeleno (Foto: PROFIMEDIA)
Objem Novaka Đokovića z družino
Novak Đoković z družino (Foto: PROFIMEDIA)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!