Mali lepotni rituali Nicole Kidman – zvesta jim je že vrsto let

Magazin 03. Okt 202215:30
Nicole Kidman
Profimedia

Hollywoodska igralka Nicole Kidman ni nikoli skrivala, da je rada urejena, in to tudi v tistih dneh, ko sploh ne gre iz hiše.

Nicole Kidman je na rdečih preprogah vedno popolnoma urejena in ne skriva, da je takšna rada tudi v svojem prostem času, ki ga najraje preživlja doma ali pa v naravi.

Njen lepotni ritual sicer ni prav dolg, a ga redno izvaja in mu je zvesta že vrsto let. “Ne želim ure in ure nanašati kreme, a moja koža je žal zelo suha in podvržena srbenju. Zato vsak dan uporabljam kakovostno olje za obraz in vsak dan nanašam zaščitno kremo za sončenje, ” je za InSyle povedala igralka.

Vedno skrbi, da je videti negovano, to pa je prevzela po svoji mami, ki jo je naučila, da si mora ženska vedno vzeti čas zase. “Morate biti videti lepe, dišati, paziti na kožo, si nalakirati nohte in skrbeti za stopala. To je vaša odgovornost. Ne gre samo za higieno, to je svojevrsten način, kako sebe predstavite drugim, in to učim tudi hčerke. Vsako jutro se uredim, pa četudi bom potem ves dan doma. Takoj se počutim bolje in tako sem tudi videti,” je bila odkrita.

Nicole Kidman
Profimedia

Nicole priznava, da je ves čas v gibanju, da ima veliko obveznosti in da je občasno na nogah tudi po 14 ur. Na take dneve najbolj obožuje, da si doma lahko privošči kopel ali masažo stopal in jih nahrani z izjemno hranljivo kremo. “Potem pa obujem svoje male nogavice in se zjutraj prebudim z najmehkejšimi stopali,” je še dodala igralka, ki je najbolj srečna, ko ima dovolj časa zase in se lahko v miru posveti negi in meditaciji.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.