Malia Obama slavi 24. rojstni dan in danes živi povsem drugače

Magazin 05. Jul 202208:00 0 komentarjev
Malia Obama
Profimedia

Malia Obama, hčerka nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obame, je danes že povsem odrasla in živi precej drugače kot nekoč v Beli hiši.

Malia Obama je kar osem let preživela v Beli hiši, ko je njen oče Barack Obama predsedoval v ZDA, zdaj pa slavi 24. rojstni dan in kaže povsem drugačno podobo, povsem drugačno pa je danes tudi njeno življenje.

V času, ko je živela v Beli hiši, je bil nadzorovan vsak njen korak, prostega gibanja skorajda ni poznala, sproščena druženja s prijatelji pa so se ji iz varnostnih razlogov dovolila le občasno in še takrat v prisotnosti varnostnikov.

Že v času življenja v Beli hiši je nakazovalo, da bo njen modni stil postavljal trende in mu bodo sledile številne mlade dame po vsem svetu, in to se je tudi uresničilo.

Ko je še živela v Washingtonu, so bile njene modne izbire seveda bolj zadržane, a vseeno takšne, da se je že dalo slutiti, v katero smer se bo razvil modni stil zunaj Bele hiše.

Zdaj, ko slavi že svoj 24. rojstni dan, pa je njena modna podoba precej bolj sproščena – obožuje ulični stil in daje prednost udobju pred eleganco.

Malia obožuje druženje s prijatelji, po New Yorku pa jo je pogosto mogoče videti v zares sproščenih modnih kombinacijah.

Malia pa je tudi izjemna študentka, lani je diplomirala na Harvardu, zdaj pa dela za novo Amazonovo serijo Hive, kjer sodeluje kot scenaristka.

Vse se zdi, da je pred njo še bleščeča kariera, saj jo zanima veliko področij, zaradi njenega imena pa ji bodo prav gotovo odprta številna vrata vsepovsod po svetu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!