Kate Moss je lansirala lastno blagovno znamko velnes izdelkov

Magazin 16. Sep 202209:30
kate moss, znamka cosmoss
Profimedia

Angleški supermodel in modna oblikovalka Kate Moss se je podala na novo poslovno pot, in sicer je lansirala lastno wellness blagovno znamko Cosmoss, ki vključuje vrsto kozmetičnih izdelkov ter dve vrsti čajev.

V začetku tega meseca je modna ikona Kate Moss razkrila lastno blagovno znamko izdelkov dobrega počutja Cosmoss, ki so predstavljeni kot “samooskrba, ustvarjena za sodobna življenjska potovanja”. Znamka se opira na izjemno življenjsko izkušnjo slavne manekenke, ki je pripravljena deliti svojo pot do samosprejemanja in svobode – biti to, kar si. Do te podjetniške poteze je prišlo, potem ko se je Kate Moss razširila še na druga področja poslovanja, med drugim zastopa talente – vključno s hčerko Lilo – v svoji istoimenski agenciji, ustanovljeni leta 2016, v začetku tega leta pa je postala tudi kreativna direktorica Diet Coke v Združenem kraljestvu.

kate moss znamka cosmoss
Profimedia

Čeprav je to njen prvi podvig v poslovnem svetu dobrega počutja, je Mossova že nekaj časa odkrito govorila o svoji ljubezni do joge, ki jo poučuje Nadia Narain – ena najslavnejših londonskih učiteljic joge in avtorica številnih knjig o samooskrbi. Kate obiskuje tudi TheLifeCo Bodrum, zatočišče za dobro počutje in razstrupljanje, doma pa po poročanju časopisa The Guardian redno izvaja razstrupljanje s sokovi. Kljub temu je Kate še vedno sinonim za žurerski življenjski slog ter luksuzno modo, a Cosmoss izpodbija idejo, da dobro počutje in hedonizem ne moreta sobivati.

kate moss znamka cosmoss
Profimedia

Kot je Mossova povedala za Harpar’s Bazaar, je pri ustvarjanju izdelkov navdih iskala kar doma. “V pandemiji sem začela veliko časa preživljati na vrtu, in ko sem opazila rože, za katere sploh nisem vedela, da jih imam, je to postal moj najljubši prostor, kjer se počutim najbolj srečno. Včasih grem na polje in tam zgodaj zjutraj meditiram, še preden se svet prebudi,” je priznala angleška supermanekenka.

kate moss znamka cosmoss
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.