Marc Anthony ponovno zaročen. Bo četrta poroka končno uspešna?

Magazin 17. Maj. 202210:45
Delite:
Marc Anthony
Foto: Profimedia

Marc Anthony in manekenka Nadia Ferreira sta se zaročila tri mesece po tem, ko sta uradno naznanila, da sta par.

Glasbenik in manekenka se ne ozirata ne nekatere komentarje, ki letijo na njuno razliko v letih. 53-letnik in 23-letnica sta sprožila govorice o njunem razmerju v začetku tega leta, po njunem skupnem izletu v Mexico City, pa sta marca zvezo potrdila s selfijem.

Pred tem je bil Marc Anthony poročen že trikrat. Leta 2000 je skočil v zakon z nekdanjo miss Universe Dayanaro Torres, v katerem sta se jima rodila dva sinova, razšla sta se leta 2004. Istega leta je Anthony začel hoditi z Jennifer Lopez, s katero sta se poročila julija 2004, skupaj sta se razveselila dvojčkov. Leta 2011 sta sporočila, da sta se razšla, ločitev pa je postala pravnomočna leta 2014. Anthony se je nato novembra 2014 poročil z manekenko Shannon De Lima. Par se je ločil dve leti pozneje, ločitev je bila dokončna leta 2017.

Zvezdnik je Nadio Ferreira zaročil na njeni zabavi za rojstni dan. “Uživala sta na razkošni večerji s sušijem, ostrigami in kaviarjem, bila sta praznično razpoložena, za razkošno mizo sta se objemala ter poljubljala vso noč, obkrožena s prijatelji. Presenečenje pa je sledilo na koncu, ko je Nadia na svojem instagramu objavila fotografijo osupljivega zaročnega prstana,” je povedal vir za People.

prstan
Foto : Nadia Ferreira Instagram

“Ogromen diamant na Nadijinem prstu je verjetno težak vsaj 10 karatov, vrednost pa bi ocenil na impresivnih pol milijona dolarjev,” je za Page Six Style povedal Mike Fried, izvršni direktor The Diamond Pro. Prstan je zelo podoben tistemu, s katerim je pred leti zaročil bivšo ženo Jennifer Lopez, toda druga žena superzvezdnika je takrat nosila 8,5-karatni modri diamant Harry Winston, vreden približno 4 milijone dolarjev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar