Mariah Carey: “Noben otrok ni bil poškodovan”

Magazin 13. Jul 202209:45
Mariah Carey
Profimedia

Dvojčka priljubljene pevke sta že od nekdaj v središču pozornosti in zdi se, da v tem poskušata čim bolj uživati.

Sin in hčerka, ki ju ima pevka z nekdanjim možem Nickom Cannonom, sta zavzela njena družbena omrežja, med objavami je bil tudi videoposnetek, na katerem se vidi, kako dvojčka postaneta tekmovalna. V živahnem posnetku 11-letna dvojčka pozirata v različnih kombinacijah za zbrano občinstvo. Kot prava poznavalca modne brvi sta ujela vse prave poze, kmalu pa se med njima vname prepir za aplavz in bliskavico fotoaparatov.

Ko Monroe stopi pred svojega brata, se med njima zaneti prepir, ki traja toliko časa, dokler ju varnostnika ne ločita. Mama Mariah se celo vključi v skeč tako, da se pretvarja, da je šokirana nad njunim prepirom, pod objavo pa je zapisala: “Pri ustvarjanju tega videa ni bil poškodovan noben otrok.”

Preteklo leto je bila zvezdnica zelo vesela za svojo hčerko, ki je postala model za kampanjo znamke otroških oblačil OshKosh B’Gosh’s Back to School Today is Someday. Zato ne preseneča, da je želela prevzeti vodstvo, a zdi se, da je imel njen brat Moroccan drugačne načrte.

Oboževalci so v komentarjih videoposnetek povezali s Careyjinim razvpitim glasbenim videospotom Heartbreaker, kjer se bori s svojo dvojnico v rjavi lasulji. Svojo tesno povezavo z otrokoma na družbenih omrežjih pogosto izpostavlja. Med prazniki sta dvojčka tudi nastopila v videospotu za njeno pesem Fall in Love at Christmas, kjer ju vidimo v sladkem prizoru, ki prikazuje, kako objemata svojo zvezdniško mamo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.