Mariah Carey predstavila svojo božično kolekcijo

Magazin 14. Nov 202109:45 0 komentarjev
mariah carey
Profimedia

Ljubitelji Mariah Carey in njene praznične uspešnice All I Want for Christmas Is You bodo ob njeni novi božični pesmi navdušeni tudi nad njeno božično kolekcijo okraskov, blazin, oblačil in dekorativnih predmetov, ki jih je oblikovala za oboževalce.

Mariah Carey, ki je med prazniki nikakor ne moremo preslišati, je predstavila svojo božično kolekcijo, ki bo na voljo za nakup pri ameriških trgovcih Walmart in Target. Ponudba vključuje odeje, blazine, oblačila za hišne ljubljenčke in nogavice, Mariah pa je o njej dejala: ”Nisem prepričana, ali se zavedate, toda božič je nekako moja stvar! Sestavljanje te linije je bilo tako zabavno, saj sem tradicionalnemu prazničnemu blagu dodala svojo praznično noto. Vse leto sem delala na njej in zdaj je končno čas, da z vami delim svojo praznično kolekcijo!”

mariah carey božična kolekcija
Profimedia

Kolekcija je oblikovana po navdihu njene rekordne klasike All I Want for Christmas Is You. Na izdelkih bodo oboževalci in tisti, ki uživajo v praznikih, videli naslov priljubljene pesmi pa tudi animirane različice Mariah in njenega ljubljenega psa Cha Cha. Kolekcija je za Mariah zelo osebna, oblikovala je namreč izdelke, ki jih ona sama in njena družina radi uporabljajo ter v njih uživajo med prazniki.

mariah carey božična kolekcija
Profimedia

Njena praznična kolekcija zbirateljskih predmetov sega od udobnih – vključno z odejami, blazinami, nogavicami in copatami – do prazničnih izdelkov oz. očarljivih oblačil za hišne ljubljenčke, nogavic, okrasja, plišaste igrače Mariah in Cha Cha, prazničnih voščilnic in obsežnega kompleta ovojnega papirja. Vse izdelke je možno naročiti tudi na njeni spletni strani MariahCarey.com.

mariah carey božična kolekcija
Profimedia

Mariah je dosledno prevladovala na radijskih valovih s kar 19 singli, ki so dosegli lestvico Billboard 100 in z več kot 200 milijoni prodanih albumov. Njena pesem All I Want for Christmas Is You ni le šestkrat platinasta, ampak tudi svetovni fenomen, ki se predvaja vse leto, še zlasti pa v prazničnem času.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!