Mark Hoppus: “Oboževalcem nisem želel razkriti, da imam raka”

Magazin 09. Dec. 202112:00
Delite:
Mark Hoppus
Foto: Profimedia

Mark Hoppus razkril, da junija letos oboževalcem ni želel razkriti, da je zbolel za rakom.

Mark Hoppus je med kemoterapijo na Instagramu objavil fotografijo, ki jo je želel deliti samo z najbližjimi prijatelji. Namesto tega je objavo nenamerno delil tudi z oboževalci, ki jih je fotografija takoj vznemirila. Svojo napako je spoznal šele, ko ga je menedžer vprašal, ali je fotografijo objavil namenoma.

Mark Hoppus
Foto : Instagram

Glasbenik, ki je grozno bolezen na srečo premagal, je takoj po objavi začel prejemati zaskrbljene klice sorodnikov in prijateljev, ki jim ni povedal za svojo diagnozo, zaostajali niso niti klici z različnih radijskih postaj. Zdaj je razkril tudi, da mu je po eni strani odleglo, ko je bila novica končno objavljena. “Morda je del mene fotografijo objavil podzavestno, vendar tega zagotovo nisem storil namerno. Imel sem občutek, kot da sem si odtrgal obliž in sem bil končno lahko iskren z ljudmi.”

Mark Hoppus
Foto : Instagram

Septembra pa je z vsemi lahko delil veselo novico. “Pravkar prišel s pregleda, kjer sem izvedel, da se premagal raka. Hvala bogu, vesolju, prijateljem, družini in vsem, ki ste me podpirali in mi namenili prijaznost in ljubezen. Še vedno moram hoditi na pregled vsakih šest mesecev in do konca leta bo trajalo, da se vrnem v normalno stanje, ampak danes je čudovit dan. Počutim se blagoslovljenega.”

Komentari

Vaš komentar