Mate Rimac za čistilko, ki odhaja v pokoj, priredil veličastno slovo (VIDEO)

Magazin 22. Dec 202309:04 14 komentarjev
Mate Rimac
Posnetel zaslona/Mate Rimac Facebook

Hrvaška zvezda avtomobilizma Mate Rimac je na Facebooku objavil posnetek, v katerem se s sodelavci poslavlja od čistilke Sanje, ki odhaja v pokoj. Video je pospremil s čustvenim zapisom.

Mate Rimac, ustanovitelj in izvršni direktor hrvaškega podjetja za električne in športne avtomobile Rimac Automobili, je z objavo na družbenem omrežju Facebook pokazal, kako ravna s svojimi zaposlenimi, piše hrvaški medij Dnevnik.hr.

V videoposnetku, ki ga je objavil na svojem profilu, se poslavlja od čistilke Sanje, ki odhaja v pokoj. Sodelavci so ji pripravili torto in druge sladice, nato pa jo je Rimac popeljal še s svojim avtomobilom Nevera. Vsi sodelavci so jo nato zasuli z darili. Rimčev model Nevera velja za električni avtomobil z najhitrejšimi pospeški na svetu.

“Vsi Hrvati vedo, kako so čistilke zatirane in izkoriščane. Našo Sanjo pa so po desetih letih dela v podjetju v pokoj pospremili sodelavci (čistilke, hišniki, vzdrževalci …). Jasno se vidi, kako hudo in težko je vsem,” je ob posnetku zapisal Rimac.

“Hvala, Sanja, za vse, kar ne morem verjeti, da je minilo 10 let! In hvala vsem sodelavcem, ki vsak dan prispevate k vsemu, kar počnemo. Kot je Kennedyju (ameriškemu predsedniku, op. p.) dejal čistilec, ko je bil predsednik leta 1962 na obisku v Nasinem vesoljskem centru in ga je vprašal, kaj počne: ‘Pomagam pripeljati človeka na Luno, gospod predsednik’,” je še zapisal Rimac. Po navedbah Dnevnik.hr je s tem v komentarjih pod objavo požel veliko pohval.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje