Matt Damon po dolgem času z družino na rdeči preprogi

Magazin 04. Apr 202310:30
Matt Damon z družino
Profimedia

Igralec Matt Damon se redko pokaže s svojo družino. Tokrat pa je naredil izjemo, ko se je v Los Angelesu pojavil z ženo in hčerkami na rdeči preprogi premiere filma Air, v katerem ima glavno vlogo.

Igralec Matt Damon (52) vedno poudarja, da je njegova družina na prvem mestu. Z Luciano Barroso (46) je poročen že 17 let in skupaj imata tri hčerke Isabell (16), Gio (14) in Stello (12). Luciana je rojena v Argentini, Matt pa jo je spoznal, ko je bila natakarica v enem od lokalov. Na rdeči je sijala v prefinjeni asimetrični obleki, delovala je umirjeno, a zelo prefinjeno. Bila sta povsem usklajena z Mattom, ki je blestel v rdeči elegantni obleki.

Matt Damon s soprogo
Profimedia

Matt Damon v filmu Air igra Sonnyja Vaccara, direktorja športnega trženja znamke Nike, odgovornega, da prepriča košarkarja Michaela Jordana, da podpiše partnerstvo za lansiranje znamke Air Jordan.  Družinski trenutek, ovekovečen na rdeči preprogi: vsi so nasmejani do ušes pozirali pred fotografi. Kajti če uspeh Matta Damona pripada njemu, njegova kariera ostaja plod skupnih odločitev. Tako je igralec pojasnil za CBS Sunday Morning julija 2021, preden je sprejel vlogo. ”Vedno moram dobiti zeleno luč svojih treh otrok in soproge, šele nato sprejmem ponudbo za vlogo. Všeč mi je dejstvo, da vedo, da imam rad svoje delo. Zavedajo se, da je to zamudno in da se nekaj časa ne bomo pogosto videvali,” pravi Matt, ki vsak prost trenutek posveti svoji družini.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.