Matthew Perry nekoč zaslovel v Prijateljih, zdaj pa daleč od filmskega sveta

Magazin 25. Maj 202213:45 > 16:02 0 komentarjev
Matthew Perry
Foto: Profimedia

Igralec Matthew Perry dandanes kaže bolj klavrno podobo in zdi se, da mu snemanja in filmski seti ne hodijo kaj veliko po glavi.

Igralec Matthew Perry je svetovno slavo dosegel, ko je sprejel vlogo v mega popularni seriji Prijatelji, ki je vrsto let kraljevala na malih zaslonih, priljubljena pa je bila po vsem svetu – le malo je tistih, ki do danes ne bi videli vsaj enega dela.

Perry je v kultni seriji igral vlogo Chandlerja Binga, serija pa je bila na sporedu od leta 1994 do leta 2004. V zadnjem času se ni kaj veliko pojavljal na filmskih platnih, nazadnje pa ga je bilo mogoče videti v seriji Friends: The Reunion, kjer so se kultni Prijatelji znova zbrali in se predstavili svoji zvesti publiki.

Igralci so pozneje nadaljevali svoje igralske kariere, eni bolj in drugi manj uspešno, verjetno pa je svetu najbolj znana ostala hollywoodska igralka Jennifer Aniston, ki je pozneje naredila tudi nekaj drugih filmskih uspešnic, ki so bile izjemno priljubljene pri igralcih.

Matthew Perry
Profimedia

Matthew se je pozneje boril s številnimi odvisnostmi, v svojih krempljih so ga držali tako alkohol kakor tudi droge, nedavno pa je napovedal, da si želi izdati avtobiografijo. “V preteklosti so o meni že veliko napisali drugi,” je povedal za revijo People in dodal, da bi si končno želel, da bi ljudje tudi od njega izvedeli, kaj se je v resnici dogajalo.

V biografiji pa si želi razkriti tudi zakulisje snemanja serije Prijatelji in za zdaj se zdi, da bo za knjigo veliko zanimanja, saj je serija še vedno izjemno priljubljena pri gledalcih, knjiga pa naj bi izšla jeseni.

Matthew Perry
Profimedia

Igralca so paparaci nedavno ujeli v Los Angelesu in vidi se, da je kar precej spremenjen in utrujen, njegov obraz kaže, da ima za seboj naporna leta, zato verjamemo, da bo imel v avtobiografiji veliko za povedati, saj se zdi, da mu ni bilo lahko in da njegovo zasebno življenje ni bilo niti najmanj tako bleščeče, kot je bilo tisto, ki ga je leta kazal na rdečih preprogah in pred televizijskimi zasloni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!