Meghan Markle o tem, kako je sin Archie ušel požaru

Magazin 25. Avg 202214:00 0 komentarjev
Princ Harry, Meghan Markle
Instagram

O tem je govorila v prvi epizodi svojega podkasta z naslovom Archetypes. Opisala je dogodek, do katerega je prišlo leta 2019.

Takrat je vojvodinja Meghan Markle s soprogom, princem Harryjem, in njunim sinom Archiejem potovala po Južni Afriki. V sinovi spalnici je nenadno izbruhnil požar, Archie, ki je takrat imel le štiri mesece in pol, jo je na srečo odnesel brez poškodb. To je Meghan Markle dejala svoji gostji, tenisačici Sereni Williams.

Do požara je prišlo v času, ko sta bila s soprogom na uradnem sestanku. Fantkova varuška je za kratek čas odšla iz sobe, takrat pa je zagorel grelnik. Njun sin na srečo ni bil v sobi, bil je v spodnjem nadstropju z varuško, ki je šla po malico. Nekdo je zavohal dim in pogasil požar. Ravno sta končevala sestanek, ko so jima sporočili, kaj se je zgodilo. Ko sta se vrnila, sta našla varuško v solzah. Vsi so bili v šoku, pravi Meghan. “In kaj smo morali narediti? Morali smo na še eno uradno obveznost,” je dejala.

Pravi, da je hotela javnosti povedati, kaj se je zgodilo, a javno izražanje čustev članom kraljeve družine ni dovoljeno. Sicer je njuna afriška turneja potekala prav jeseni 2019, samo nekaj mesecev pred tem, ko sta nehala opravljati svoje kraljeve funkcije.
Vojvodinja Meghan se je s Sereno Williams v podkastu pogovarjala tudi o stereotipih in predsodkih, ki zavirajo ženske. Napovedala je, da bodo v naslednjih epizodah njenega podkasta razbili oznake, ki so jih ženske nosile več generacij. “Hočem jim priti do konca, hočem razumeti, od kod so, zakaj so se obdržale tako dolgo ter, najpomembneje, kako jih uničimo,” je bila odločna vojvodinja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.