Meghan Markle se čez lužo oblači veliko bolj drzno kot v Londonu

Magazin 23. Jun 202213:45 0 komentarjev
Meghan Markle
Profimedia

Meghan Markle je nedavno z družino obiskala London, kjer so se udeležili praznovanja 70. obletnice vladavine kraljice Elizabete, in pokazala nekaj čudovitih modnih kombinacij, ki pa so precej drugačne od tistih, ki jih nosi v domači Kaliforniji.

Meghan Markle je vse od prihoda na britanski kraljevi dvor pisala drugačno modno zgodovino, ki je do takrat v palači niso bili vajeni, in je zaradi svojih modnih odločitev večkrat hodila zelo po robu.

Na Otoku je završalo vsakič, ko je pokazala gola ramena, oblekla usnjeno krilo, pokazala črno nalakirane nohte in se pojavila s pričesko, ki je bila v hipu povsem razmršena.

A kakorkoli že, nikogar ni pustila ravnodušnega in modni kritiki so imeli ves čas zelo veliko dela z njo, Meghan pa je, kot kaže, to zelo zabavalo.

Kmalu po rojstvu prvega sina, ljubkega Archieja, sta se s princem Harryjem odločila, da bosta živela čez lužo in se odpovedala vsem kraljevim obveznostim.

Danes se v London vračata le še redko, še zlasti redko pa v Londonu vidimo celotno družino, saj je znano, da Meghan v palačo ne pride prav rada.

A v začetku meseca so se le vrnili na dvor in s svojim prihodom počastili 70. obletnico vladavine kraljice Elizabete, obenem pa je bila to tudi priložnost, da so modni kritiki lahko znova ocenili stil Meghan Markle.

V Londonu je tako pokazala kar nekaj modnih kombinacij, ki pa so bile vse po vrsti decentne, damske, kraljeve in nasploh takšne, da je bila na njih verjetno ponosna tudi sama kraljica Elizabeta, ki je v preteklosti skoraj gotovo večkrat zavijala z očmi, ko je opazovala, kaj samosvoja Meghan nosi na protokolarnih dogodkih.

Po vrnitvi v Kalifornijo pa je Meghan pokazala, da ima čez lužo povsem drugačen modni stil, ki je veliko bolj drzen, sproščen, trenden in daleč od tistega, ki ga narekujejo kraljeva pravila.

Na polo tekmo je tako prišla oblečena v kratke džins hlače in zraven nosila udobno džins srajco. Obula je udobne poletne sandale, ki jih boste poleti videvali tudi na plaži.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!