Meghan Markle že ima izbrano darilo za svojo hčer – le kdo si ga ne bi želel?

Magazin 07. Apr 202215:00 0 komentarjev
Meghan Markle
Profimedia

Britanska vojvodinja Meghan Markle ne skriva, da za svojo hčer Lili želi le vse najboljše, zato je o njenem darilu za prvi rojstni dan začela razmišljati že zelo zgodaj.

Bliža se prvi rojstni dan hčerke princa Harryja in Meghan Markle in vse se zdi, da je vojvodinja že zelo zgodaj začela razmišljati, kaj bi svoji malčici podarila na tako pomemben dan.

Že zdaj je jasno, da bo mala Lilibet od svoje mame in očeta nasledila čudovite kose nakita, verjetno pa bo dobila tudi kak kos nakita, ki ga je nekoč nosila pokojna princesa Diana, njena babica.

A za prvi rojstni dan jo čaka nekaj zares posebnega, o čemer lahko številni le sanjajo. Meghan Markle se je odločila, da bo svojo malo lepotičko obdarila s prestižno uro, ki ima za seboj izjemno močno zgodbo. The Mirror tako poroča, da si je to prestižno uro Meghan privoščila leta 2012, ko je podpisala novo pogodbo pri seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), ki je bila precej bolj donosna kot tista, ki jo je podpisala v prvih dveh sezonah.

Meghan Markle
Profimedia

Meghan si je ta trenutek v svoji karieri želela zares zapomniti, zato je v uro zapisala tudi posvetilo, ki se glasi: Za M. M. od M. M., še poroča The Mirror. Očitno si je želela za vedno zapomniti ta pomemben trenutek v svoji karieri, ko ji je zares uspelo. Ob tem pa se je želela nagraditi z nečim, kar si je že dolgo želela, a ji je bilo vse do tedaj nedosegljivo.

“Vedno sem si želela ročno uro Cartier, French Tank. Prepustila sem se trenutku in si kupila dražjo različico te ure. Nekega dne bo uro nasledila moja hči,” je pred leti povedala v pogovoru za Hello!

Njena ljubka Lilibet bo tako v dar dobila čudovito uro in tudi navdihujočo zgodbo, ki jo ta nosi s seboj, in prav gotovo bo tudi njej v velik navdih, ko bo prišel čas, da se sama poda po karierni poti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!