Mel B bo tretjič skočila v zakonski jarem

Magazin 01. Nov 202211:15
Mel B
Profimedia

Članica nekdaj uspešne dekliške skupine Spice Girls, Melanie Brown, znana kot Mel B, je na poti v tretji zakon.

47-letna pevka je v petek v britanski televizijski oddaji Celebrity Gogglebox voditeljici Ruby Wax razkrila, da se je po treh letih zveze zaročila s frizerjem Roryjem McPheejem.

“Rekel je: Ljubim te, ti si moja najboljša prijateljica in želim preživeti preostanek svojega življenja s teboj,” je Mel B povzela romantičen trenutek.

Povedala je tudi, da jo je McPhee, ki oblikuje pričeske v trenutni sezoni oddaje The Masked Singer, za roko zaprosil med romantičnim pobegom v Berkshire. “Povsod so bili cvetni lističi vrtnic, ogenj, hotel … Bilo je zelo romantično. Obožujem rože.”

Mel B je bila med letoma 1998 in 200 poročena z Jimmyjem Gulzarjem, skupaj imata 23-letno hčerko Phoenix Chi.

Mel B
Profimedia

Med letoma 2007 in 2018 je bila v zakonu s Stephenom Belafontejem, skupaj imata desetletno hčerko Madison.

Ločitev od Belafonteja ni bila prijateljska, ravno nasprotno. Popzvezdnica je nekdanjega moža obtožila zlorabe in vložila zahtevo za prepoved približevanja. Belafonte pa je pevko označil za “nevarno lažnivko”.

Po zaključku ločitvenega procesa je morala Brown Belafonteju poplačati 350.000 ameriških dolarjev pravnih stroškov. Paru je bilo tudi naloženo, da mora pri prodaji nekdanjega skupnega doma dati na stran milijon ameriških dolarjev za plačilo davkov, ki sta jih dolgovala.

Brown je bila v zvezi tudi s hollywoodskim zvezdnikom Eddiejem Murphyjem, skupaj imata 15-letno hčerko Angel Iris.

Spice Girls
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.