Mesečni horoskop: Preverite, kakšen bo vaš december

Magazin 29. Nov 202206:001 komentar
mesečni horoskop
Foto: Profimedia

Mesečni horoskop: zadnji mesec v letu velja za čarobnega in marsikdo dela obračune za nazaj ter kuje načrte za naprej. Preverite, kaj astrologi pravijo za vaš znak.

Oven

V december boste z energijo strelca stopili zadovoljni, imeli boste ogromno energije, tudi za tiste stvari, ki vam do zdaj niso bile najbolj jasne. Poskusite si narediti boljši finančni načrt in se ga držite čez mesec. Fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste znova zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste sredi meseca zelo odločni, razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete. Zlahka se boste v zadnjem delu decembra odločili, da brezkompromisno zaključite pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste iskali nekaj, kar bi vas lahko prebudilo, vam napoveduje mesečni horoskop.

Bik

V začetku decembra boste spoznali, da ste premalo truda vložili v učenje, zato ne pričakujte čudežev, ampak poskusite biti zadovoljni z nastalim rezultatom. Škoda je le, da se boste prave rešitve spomnili nekoliko pozno. Denarna stimulacija vas bo v sredini decembra osrečila, vendar dobro premislite, kam in kako boste vlagali. Poslušajte nasvet izkušene osebe, ki vam želi pomagati. Nikar se v zadnjem delu decembra, ko prihaja bolj napeta energija, ne pretvarjajte, da znate vse. Mogoče bi bilo dobro, da poslušate nekoga, ki vam želi pomagati. Vse, kar se bo v najdaljši noči dogajalo, bo imelo za vas določen pomen.

Dvojčka

V prvih dneh decembra upoštevajte pravilo, da se največje spremembe začnejo z majhnimi koraki. Čim več časa posvetite umetnosti in stvarem, ki vas veselijo. Razpoloženi boste in komunikativni, zato poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj diplomatski. Nikar pa se preveč ne poglabljajte v podrobnosti, raje se sprostite tako, kot znate. Stroški, ki so se vam nabrali v zadnjem času, vam lahko v zadnjem delu decembra povzročijo nekaj manjših preglavic, ki jih boste žal lahko rešili samo tako, da si denar izposodite. V ljubezni boste čez praznike zelo razposajeni in pripravljeni na presenečenja, vam napoveduje mesečni horoskop.

Rak

Počasi boste s planeti v znamenju strelca v začetku decembra premagali občutek, da se vam godi krivica. Sami sebi boste končno dovolj. Veliko boste razmišljali o pomenu lastne vrednosti in lekcijah, ki ste jih okusili v zadnjem obdobju. Pozorni bodite tudi na stroške in denar, sestavite zadeve v celoto, ter šele nato začnite praznične nakupe. Največ boste postorili v sredini meseca, ko bo dovolj motivacije tudi za bolj zoprne opravke. Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker ste preveč izbirčni. Nikakor se ne morete sprostiti, zato počakajte na bolj ugoden čas, vezani pa se nikar ne prerekajte po nepotrebnem.

Lev

Pravzaprav boste v začetku decembra spoznali, da po nepotrebnem skrbite za zadeve, ki se bodo reševale mimo vas. Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči. Sprejmite povabilo in se poskusite sredi decembra vsaj malce odklopiti v družbi prijateljev. Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam to prinaša in kaj lahko v najslabšem primeru izgubite. V zadnjem delu meseca boste polni ustvarjalne energije, zato jo uporabite v koristni smeri. Prišel bo tudi čas za sprostitev in igro, zato boste v prazničnih trenutkih zelo razigrani ter za nasprotni spol prav prikupni, vam napoveduje mesečni horoskop.

Devica

Nikar v začetku decembra ne pretiravajte z delom, saj ne boste čisto nič več zaslužili kot običajno. Raje pojdite malo zapravljat ter se zabavat s prijatelji, dobro vam bo delo. Službene obveznosti se bodo kljub temu premaknile, tako da lahko dejansko uživate in se posvečate stvarem, ki so bile do sedaj na stranskem tiru. Ob družinskih srečanjih bodite pozorni na svoje komunikacijske sposobnosti, saj je škoda, da na račun nepremišljenih besed pokvarite odličen praznični čas. Skušajte biti zadovoljni s tem, kar imate, in ne pretiravajte v svojih pričakovanjih. V zadnjih dneh decembra vas bodo privlačili podvigi, ki zahtevajo pogum in odločnost.

Tehtnica

V decembrskih dneh poskusite toplino in sočutje poiskati v družinskem krogu. Z rezultati, ki se bodo na področju kariere pokazali hitro, boste zadovoljni. Ujeli boste pravi ritem, zato boste tudi učinkoviti. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali. Najlažje se boste v zadnjem delu decembra, ko bo sonce v kozorogu, osredotočili na teme, ki so vam blizu. Ničesar ne prepuščajte naključju, saj bo smiselno delovati bolj premišljeno in racionalno. V zadnjih dneh meseca boste spoznali, da lepa beseda res vedno lepo mesto najde, vam napoveduje mesečni horoskop.

Škorpijon

V začetku decembra se prepustite nežnosti in romantiki ter sprejmite ljudi takšne, kot so. Ustrašili se boste minusa na računu, zato si boste želeli čim prej priboriti dodaten zaslužek. Na trenutke boste kljub začrtani poti malce zmedeni in razdvojeni. Led boste prebili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam želi samo dobro. V zadnjem delu decembra pričakujte veliko sreče, tudi pri stvareh, kjer se niste potrudili po najboljših močeh. Zadovoljni boste s sabo, prav tako tudi družinski člani, s katerimi boste v prazničnih dneh preživeli več časa kot običajno.

Strelec

Na čustvenem področju v začetku decembra zaradi Venere v vašem znamenju globoko zajemite sapo. Če se vam zdi, da vam primanjkuje svobode, si jo vzemite. Nikar se toliko ne obremenjujte s težavami, saj se bo vse rešilo ob pravem času. Tisti, ki se imate namen spustiti v kakšen nov posel, še nekoliko počakajte. Ugodno nadaljevanje vas na področju čustev čaka v zadnjih dneh decembra, ne glede na to, ali gre za stalno razmerje ali če počasi tkete nekaj novega z osebo, ki vam je vedno bolj blizu. Večje investicije lahko še malo počakajo, zato jih zavestno postavite za nekaj časa na stran.

Kozorog

V december se boste podali polni entuziazma. Spopadali se boste z novostmi, skušali najti najlažjo pot in se končno soočili z nerešenimi zadevami. Veliko misli bo povezanih s preteklostjo in stvarmi, ki so že zdavnaj mimo vas, pa še vedno razmišljate o njih. Poskusite se za kakšen dan odklopiti, saj je očitno, da ste si zadali preveč obremenitev. Tisto, kar vam je najpomembnejše, naj ostane na prvem mestu, tako boste veliko lažje dihali in zmogli opraviti vse, kar vas čaka. Z nekom si želita isto, a nihče noče narediti prvega koraka. Ognjevitost pri zagovarjanju svojih stališč bo narasla v zadnjih dneh decembra.

Vodnar

V začetku decembra kljub energiji strelca ne bo večjih sprememb, vendar nikar ne bodite neučakani. Z mirnimi živci bo vse skupaj bolj kakovostno opravljeno. V sredini decembra boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete le malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti, na katere še dolgo ne boste pozabili. Proti koncu decembra boste spoznali, da je vsak začetek težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na kritično stopnjo. Nagnjeni boste k temu, da stvari zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, vam napoveduje mesečni horoskop.

Ribi

Ustavite se v začetku decembra za hip in razmislite, ali vas jezen in nastrojen pristop vodi do napredka. Negativne misli si boste težko izbili iz glave, možne so tudi težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije. Zberite moči in dajte vse od sebe. V zadnjem delu decembra, ko bo sonce v kozorogu vam, bo lažje. Zbistrili boste misli in ohladili živce. Napetost v ljubezenskih razmerjih bo popustila. Samski, povabilo vas bo močno presenetilo, vsekakor v pozitivno smer. V najdaljši noči vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli spontano.

Pripravil: Horoskop.si

Komentari

Vaš komentar