Mesečni horoskop za marec: Nekateri bodo občutljivi, drugi polni elana

Magazin 01. Mar 202308:07 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Zaradi energije rib bodo nekatera znamenja malce bolj občutljiva, za druge pa se začenja obdobje, polno elana. Kako kaže vašemu znamenju? Preverite v mesečnem horoskopu.

Oven

Ker določenih stvari, ki vas vlečejo nazaj, še niste razčistili, boste v prvi polovici marca iskali rešitve ter nasvete. Nečesa se predolgo oklepate, zato razmislite, ali je resnično vredno. Morda morate samo nekoliko spremeniti svoja stališča. Če morate storiti nov korak, se v zadnjem delu marca, ko vas bo razveselil vpliv sonca v vašem znamenju, podajte v ustrezno smer. Dobili boste nov zagon, saj vas bo nekdo pohvalil in vam namenil veliko dragocene energije. Določene zadeve, ki vas bodo radovedno mikale, skušajte pogledati z drugega zornega kota in hitro boste spoznali tudi prednosti.

Bik

Besede boste morali v začetku marca, ko boste zaradi energije rib zelo občutljivi, izbirati bolj premišljeno. Čeprav vam bo pogum nekoliko upadel, bi bilo dobro vztrajati pri začetem. Če boste vztrajali, vam lahko uspe karkoli, čeprav bodo morda potrebna nenehna prilagajanja. Optimizma vam bo v sredini marca še vedno primanjkovalo, še posebej če so na drugi strani zelo dobro pripravljeni. Proti koncu marca poskrbite zase, da se boste boljše počutili v svoji koži. S svojim pozitivnim pristopom boste delovali spodbudno tudi na druge, kar vas bo razvedrilo. Začeli boste graditi dolgoročne načrte, ki bodo zajemali tudi dosedanje skrite želje.

Dvojčka

Misel na nekaj novega ter drugačnega bo tisto, kar vas bo v začetku marca navdihovalo. Največ stvari se bo dogajalo na poslovnem področju, prihaja tudi možnost boljšega zaslužka. V sredini meseca morate svoje osredotočenje usmeriti drugam in si začeti prizadevati, da osrečite sebe, ne samo druge. Naredite vsaj eno prijetno stvar zase, takšno, ki si jo že dolgo želite. Pazite proti koncu marca, ko sonce prehaja v znamenje ovna glede stroškov, čeprav boste prepričani, da vse nadzirate. Lahko vas preseneti nekaj nepričakovanega ter zoprnega v povezavi z domom. Energije boste imeli na pretek, zato dokončajte opravila, ki ste jih pred kratkim začeli.

Rak

Z energijo sonca v ribah boste v začetku marca v svoj dom in delovno okolje poskušali vnesti čim več miru in topline. Vzemite si čas, da prisluhnete, in poskušajte razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju težav, ki jih imajo drugi. V sredini marca boste nekoliko utrujeni, čeprav boste potrebovali le malo spodbude, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Počitek bo zelo ugodno vplival na vaše telo. Pomembno je, da vas proti koncu marca začasne ovire ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne. Razvijali boste sposobnosti, ki so vam bile do zdaj tuje. Na ljubezenskem področju boste spoštovani, kar pomeni, da boste doživeli prijetno presenečenje.

Lev

Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših situacij, saj vas je pred kratkim nekdo razočaral, tudi če si tega ne želite priznati. Če se boste še naprej pritoževali, ne boste našli ugodne rešitve. Kar se vam bo dogajalo na področju čustev, bo posledica neljubih okoliščin, zato se nikar prehitro ne zapletajte v nepotrebne spore. V zadnjem delu marca, ko bo sonce v znamenju ovna, boste psihično stabilni in vitalni, a vseeno popazite na kondicijo. Prizadevali si boste, da vas pohvalijo. V zadnjih dneh marca se na področju družinskih odnosov ugriznite v jezik, saj bi si lahko nakopali velike sitnosti. Naj vas reši iskrenost!

Devica

Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete razumeti in sprejeti. Ko boste o vsem skupaj razmislili, prihaja pogum, kar vas bo usmerilo k temu, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti. Prav tako vam ne bodo povedali vsega, kar se skriva v ozadju. Nikar se zaradi notranje napetosti ne usmerjajte v napačne odločitve, ki onemogočajo dolgoročni napredek. Proti koncu marca si dovolite, da vas vodijo izkušnje, posebno na področju čustev, kjer zadnje obdobje niste najbolj prepričani o sebi. Nasmehnili se boste ob nečem, kar vas je včasih negativno vznemirjalo.

Tehtnica

Z radovednimi pogledi boste upoštevali nekoga, ki vas bo pripeljal do večjega spoznanja. Umirjeno se soočite, če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije brez mogočega izhoda. Začnite se več gibati, ni še prepozno, da nadoknadite, kar ste zamudili. Zelo uspešno se boste sredi meseca prilagodili v domačem okolju, kjer boste tokrat zelo dobro sprejeti. Ker ste v preteklosti dobro sejali, boste v zadnjem delu marca, ko sonce prehaja v ovna, dobro želi. Čas je primeren, da izvedete večji nakup, ki ga načrtujete že nekaj časa. Zvezde bodo na vaši strani predvsem na področju kariere in veliko zadovoljstvo bo tudi pozitivno finančno stanje.

Škorpijon

S prirojeno iznajdljivostjo se vam bo v začetku marca na področju kariere uspelo izogniti nepotrebnim skrajnostim, zato kljub napornemu tempu ne boste imeli večjih težav. Z nekom se bosta najprej uspešno dogovorila, vendar boste prav kmalu opazili, da ni zanesljiv, zato sprejmite, da je to obdobje, ko se boste morali znajti sami. Vse se lahko v zadnjem delu marca, ko boste z energijo ovna bolj optimistični, reši, pomembno je, da se ponovno zbudite. Sprejeli boste tudi kruto dejstvo, da se bo treba soočiti in narediti korak naprej. Ljubezenske napetosti in prelomnice pa bodo končno za vami.

Strelec

Svoboda bo kljub omejitvam, ki se bodo neprestano nizale, ključnega pomena. Pred vami so dnevi prebujanja, zato jih spretno izkoristite na osebnem področju. Naklonjenost bo popestrilo ljubezensko delovanje, najprej pa bo treba razrešiti preteklost in nekomu razložiti, zakaj ste se v resnici umaknili. Občutki, ki jih bo energija rib še dodatno poglobila, vas bodo pripeljali do tega, da boste prenehali olepševati situacije. Ugotovili boste, da si pravzaprav sami pišete scenarij za življenje. V zadnjem delu marca, ko bo sonce v znamenju ovna, prihaja nekaj vabljivih povezav, še posebej tistim, ki ste že dlje časa samski.

Kozorog

V začetku marca, ko bo Merkur v znamenju rib, bodite malo bolj previdni, saj vas spremlja s težavami obarvana pot. Treba se bo držati strogo zastavljenih dejstev, prehitevanje in pretirano pametovanje bi vam le škodilo. Poravnajte vse stare račune, posebno če ste dolžni. Preračunajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili, kam se usmeriti. Področja največjih interesov bodo v zadnjem delu marca, ko sonce prehaja v ovna, komunikacija in intelektualne dejavnosti, osebna transformacija in ljubezenski odnosi. Z drugačnim delovanjem se boste nekoliko oddaljili od svojih tipičnih lastnosti, med katere sodi tudi pretirana občutljivost.

Vodnar

V začetku marca ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam bodo uhajale na različne strani, kar lahko marsikoga zbega. Poslovne ali študijske zadeve si zaslužijo več pozornosti, čeprav vas vse skupaj že pošteno utruja. V ospredju bo, če vas čaka težji podvig, negotovost, ki jo boste skrivali za agresivnim vedenjem. V ljubezni si želite več miru, saj ste nekako utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem času. Nekdo vas bo počakal, zato si lahko vzamete več časa za predah in premislek. V zadnjem delu marca nikar ne preskočite niti ene pomembne stopnice, saj vam energija sonca v ovnu prinaša nove izzive, ki bodo dišali po dobičku.

Ribi

Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste, saj je tukaj vaše najbolj produktivno obdobje, zato boste zagrabili, kar se vam ponuja. Nekaj nervoze bo prisotne, ko bo treba podati končno odločitev, vendar ne omahujte, saj bodo zvezde na vaši strani. Ko se pojavijo ovire, si vzemite tudi kakšen trenutek za počitek. Družinsko dogajanje bo proti koncu marca, ko bo Sonce v znamenju ovna v središču pozornosti. Zahteve boste morali vzeti resno in nekomu nameniti več časa, starši se boste morali več posvečati otrokom. Vse skupaj vas lahko malce obremeni, tudi zato, ker boste na trenutke zelo nepotrpežljivi.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!