Mesečni horoskop za maj 2022: Čas je za iskrenost

Magazin 29. Apr. 202210:00
Delite:
horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Mesečni horoskop: V čudovitem pomladnem mesecu je treba uživati, zato je dobro, da preverite zvezdne obete in se pripravite na prihodnje dogajanje.

Oven

Maj bo zelo zanimivo obdobje, ker boste končno odmislili težave iz preteklosti. Zaželeli si boste dobre družbe, novih priložnosti ter iskrenega delovanja. Čustvene odnose boste s pomočjo Venere v znamenju ovna želeli urediti tako, da bo zopet prisotna iskrica strasti. Zelo boste tolerantni in zaupljivi, zato se bodo energije stabilizirale in uživali boste v toplih objemih. Tudi na področju dela boste zbrali moč, da se soočite z manjšimi težavami. Manj obremenjeni boste, če se boste navadili ravnati s tem, kar imate. Ko ne boste vedeli, na katero stran bi konec meseca stopili, se raje zadržite.

Bik

V začetku maja vas bo navdihovala energija Sonca v vašem znamenju, zato se lahko vse reši s pogovorom, ki ne bo prenaporen. Če se ne boste preveč očitno postavili zase, se vam lahko zgodi, da boste izgubili, zato izberite srednjo pot. V komunikaciji boste tako spretni, da se vam nihče ne bo mogel upreti. V zadnjem delu maja, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju dvojčkov ne bo odveč več previdnosti, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati boste želeli svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo najbolj enostavno. Glede osebnih zadev boste nezaupljivi, toda kljub temu se stvari premikajo proti cilju.

Dvojčka

Sprejmite v začetku maja, ko boste odprti za predloge dejstva in se vživite v nove razmere, presenečeni boste, česa ste zmožni. Občutek samozavesti bo naraščal, kar bo dobro vplivalo tudi na vaš ego. Nastopilo bo olajšanje na področju kariere in financ, razčistili boste s stvarmi, ki so vas razžirale. V drugi polovici maja boste bolj umirjeni, posebno na čustvenem področju, zato boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Samski boste stopili v akcijo in si izborili zmenek, na katerega že dolgo čakate. Od ljubezni boste tudi vezani dvojčki v zadnjih dneh maja veliko pričakovali, še posebej kakšen simpatičen kompliment.

Rak

Počutje bo v začetku maja, ko se bo Sonce nahajalo v biku dokaj stabilno. Izogibajte se pogovorom in situacijam, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. Odzivi na področju čustev bodo morda celo pretirani. Pripravite se na to, da vam lahko na spolzkih tleh tudi spodrsne. Zaradi iluzij, ki jih gojite, vas ne bodo razumeli. Druga polovica maja prinaša priložnost, da se spet sestavite in greste naprej po drugačni poti. Nihče vas ne bo imel manj rad, pa še bolje se boste počutili. Kljub dnevnim stresnim dogodkom boste v zadnjih dneh maja ohranili pozitivno razpoloženje in se posvečali prijetnejšim platem življenja.

Lev

V začetku maja se prebuja brutalna iskrenost. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu, ne boste več razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben na čustvenem področju. Tisti levi, ki že dolgo čakate, da se simpatija odzove tako kot si vi želite, boste počasi obupali in si začeli nizati nove načrte. Na delovnem mestu vas čaka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo. Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli izjemno dinamičen konec maja, ko bo začinjen z razigrano energijo lune v dvojčkih. V pomembnem družinskem pogovoru konec maja bo potrebne več iznajdljivosti diplomacije. Bodite previdni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval.

Devica

Začetek meseca maja vam prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Spoznali boste, da vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma izpolnjeni. Potrudite se dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite zanesljivi in vztrajni. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti. V zadnjem delu maja prihaja vaš čas. Zadovoljni in nasmejani boste, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju in se v preteklem obdobju niste mogli odločiti. Pri pomembnih podvigih pričakujte podporo ljubljene osebe in ostalih družinskih članov. Vaše sanje se bodo počasi začele uresničevati v prijetni smeri. Prisluhnili boste tudi svoji notranjosti.

Tehtnica

V začetku maja, ko boste zaradi Sonca v biku bolj stabilni, boste pravočasno odreagirali, saj imate zadeve natančno zastavljene in premišljene. Če vam bo kdo stopil na žulj, se boste znali umirjeno odzvati, jeza bo, tako hitro kot bo prišla, tudi odšla. Pomembno bo tudi področje financ, ki ga boste želeli oplemenititi. Na ljubezenskem področju predolgo čakate, zato lahko zamudite lep trenutek. V zadnjih dneh maja se zaradi energije dvojčkov ne boste sposobni sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Iz tira vas lahko spravijo tudi kakšne neumestne pripombe v zvezi z vašim delovanjem.

Škorpijon

V prvih dneh maja boste pomembno zadevo premišljeno končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo ter samozavestnim pristopom. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas sproščajo. Baterije si boste napolnili v družinskem krogu, ki bo usmerjen v harmonijo in sproščene pogovore. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, vendar zelo stabilno. Svoje občutljivo razpoloženje boste v zadnjih dneh maja skrivali pred radovednimi posamezniki. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preveč nasičeni zaradi nerazumljivih smernic.

Strelec

Skušajte v smeri zadovoljstva brzdati velika pričakovanja, saj jih bo težko kdo izpolnil. Zdelo se vam bo, da nekdo, na katerega ste računali ni dovolj zrel, da bi razumel vaše korake in razmišljanje, zato boste doživeli nekaj sprememb na osebnem področju. Vesolje bo pozornost preusmerjalo na dom in družino, poskrbeli boste, da bo na tem področju vse na pravem mestu. To pa bo morda zahtevalo nekaj sprememb v pristopu k ljubezenskemu odnosu. Stvari bodo tudi konec meseca takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Odprite oči, preden gre vse kar je prijetnega mimo vas.

Kozorog

Čeprav imate že dlje časa velike načrte, se kljub temu ne premaknete nikamor. Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam. Znova se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z intimnim življenjem. V domačem okolju vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije. Spremembe bodo v zadnjih dneh maja, ko boste zaznavali energijo Sonca v dvojčkih sestavni del življenja. V ljubezni se vam sicer obeta zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi, zato nikar ne bodite tako neučakani. Vezani boste poponoma prepričani v svoja čustva.

Vodnar

Bodite v začetku maja pazljivi pri popravljanju pomembnih situacij, predvsem pa stojte za svojimi trditvami. Pričakujte informacijo, ki vam ne bo najbolj jasna. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo prišlo do pomote. Druga polovica meseca maja vam prinaša nekaj drobnih sprememb na ljubezenskem področju. Prišli boste do spoznanja, da ne želite več sprejemati tistega kar vam ni všeč. Zdaj je čas, da se soočite in direktno poveste svoje mnenje. Drugače bodo začeli gledati na vas. Samski vodnarji, obetajo se vam prijetne avanture, povezane z zabavami.

Ribi

Pokažite v začetku maja, ko bodo ves čas nekaj pričakovali od vas več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. Ne poskušajte obvladati ali zatirati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Počasi boste daleč prišli, zato nikar ne iščite bližnjic, ampak se direktno soočite. Ne odločajte se za zadeve, ki jih ne poznate dobro. Proti koncu meseca maja se bodo na področju ljubezni dogajale spremembe predvsem v odnosu do ljubljene osebe, ki ga boste želeli izboljšati. Ponovno se vrača strast, ki bo vse skupaj popestrila.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

Komentari

Vaš komentar