Mesečni horoskop za marec 2022: preverite, kaj čaka vaš znak

Magazin 28. Feb 202212:52
mesečni horoskop
Profimedia

Mesečni horoskop za marec: mesec, ki je pred nami, za marsikoga odpira nove priložnosti. Preverite, kaj astrologi pravijo za vaš znak, in se pripravite na prihajajoče tedne.

Oven

Zaradi Sonca v znamenju rib na začetku marca pričakujte utrujenost. Nasičenost od določenih okoliščin, ki se nikamor ne premaknejo, vas lahko še dodatno obremeni. Sredi marca prehajate v boljše obdobje. Svoje mnenje boste znali povedati na pravilen način, učinkovitost se bo skrivala tudi v šaljivih pripombah, ki vas bodo večkrat rešile. Lahko bi tvegali zamero, a vendarle si boste popolnoma neobremenjeno priznali, da ste imeli o določeni zadevi prav. Vezanim ovnom se bodo dogajale lepe stvari, na prvem mestu bosta zadovoljstvo in povezanost. Samski, največ energije vam bo v zadnjih dneh marca dal prijeten klepet, vam napoveduje mesečni horoskop.

Bik

Vse skupaj bo potekalo bolj gladko, če boste znali popustiti in se v določenih okoliščinah premakniti naprej. Časovno in energijsko so zastavljeni načrti precej naporni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih. Pazite tudi, da nečesa ne bi pomotoma založili, saj vam v tem primeru grozijo težavice. Pri delu se še posebej sredi meseca potrudite po najboljših močeh. Nekdo bo na vaši strani, pomagal vam bo, in to vas lahko pomiri. Intelektualno boste v zadnjem delu meseca, ko Sonce prehaja v znamenje ovna, veliko bolj napredni. Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se tudi po mnenju bližnjih.

Dvojčka

Počitek, ki si ga boste na začetku marca z energijo Sonca v ribah privoščili, bo bogata naložba v prihodnost in predvsem vase. Samozavest bo silovito narasla, vendar pa kljub temu ne bi bilo slabo, da bi v čustvenih razmerah uporabljali tudi glavo, ne samo srca. Drugim dovolite svoje mnenje, vi pa lahko brez slabe vesti vztrajate pri svojem. Nekaj se bo v zadnjem delu marca, ko boste ves čas budni, zvrtelo in rešilo izjemno hitro. Tako v poslovnem življenju kot v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili ter končno prevzeli glavno besedo. Občutek vas bo usmerjal na pravo stran, vam napoveduje mesečni horoskop.

Rak

Pred vami je v marcu težja naloga. Uravnovesiti morate moško in žensko energijo, kar vam bo pomagalo pri reševanju zapletov na ljubezenskem področju. Finančno bo zelo prijetno in harmonično, saj boste nekaj denarja tudi prihranili. S svojim razmišljanjem boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko počivate na starih idejah. Raje ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov. Pozabili boste na skrbi, zato tokrat ne bodite med tistimi, ki večno čakajo na pravi trenutek, ki nikakor ne pride. Če želite lepše razmere na področju čustev, jih lahko pričakujete v zadnjih dneh marca.

Lev

Kljub temu da ste znani po samozavesti, bo na začetku marca, ko bo Sonce v ribah begalo vaše misli, priporočljivo, da se postavite zase. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza. V službenem okolju pazite na svoje besede, vendar le, če ne boste popolnoma gotovi vase. Če vas kaj zanima, bodite radovedni, le tako se boste lažje dokazovali na vsakem koraku, pa čeprav bo šlo za stvari, ki jih dobro obvladate. S Soncem v ovnu boste v zadnjih dneh marca utrdili svoj položaj in se bolj sproščeno posvečali novim poslovnim izzivom.

Devica

Začetek marca prinaša spremembe na področju dela in odnosov. Ker bosta do 6. marca Venera in Mars še v kozorogu, začetek ne bo ravno po vaših željah. Nikar se ne ukvarjajte s starimi zamerami, saj jih boste le še poglobili. Naučite se odpuščati in stopiti korak naprej. Nekaj si boste sredi meseca, ko boste manj obremenjeni, zamislili in skušali storiti vse, kar je v vaši moči, da vse skupaj čim prej uresničite. Nekdo vas bo v zadnjih dneh marca razjezil s svojim razmišljanjem. Z vsemi lekcijami, ki jih imate za seboj, in vsemi tistimi, ki vas še čakajo, boste bolje spoznali sebe, predvsem pa, kaj lahko spremenite.

Tehtnica

V marec se podajate osredotočeni. Umske sposobnosti bodo odlične, zato se boste lahko lotili tudi bolj zahtevnih nalog in jih uspešno opravili. Oživile bodo pretekle vezi, kar vas bo spravilo v bolj optimistično delovanje. Le v ljubezni boste opazili, da ponovno zavlačujete. Premalo ste vlagali v čustveno plat svojega odnosa, kar bo sedaj treba popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem. Na splošno se boste trudili, da bi v vsakih razmerah od sebe dali čim več. Konec meseca bodite pripravljeni, saj boste morali pokazati moč in odločnost.

Škorpijon

V marec vstopate nemirni in utrujeni, vendar ni vse tako črno, kot se morda zdi na prvi pogled. Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Zavedate se, da bi odnos ali način delovanja morali spremeniti, toda še vedno ne veste, kako. V sredini marca vas bo ujela neodločnost v ljubezenskih odnosih. Mirno lahko za krajši čas izprežete vse skupaj ter se intenzivno poglobite v svoj smisel in želje. V zadnjih dneh marca pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog, saj se lahko vse skupaj zelo zapletete. Stojte za svojimi prepričanji.

Strelec

Zavedati se boste začeli, da vam nihče ne bo porinil uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani ter pametovali. Še vedno imate možnost, da se vključite in pokažete svojo dodano vrednost. V duhovnem smislu ne boste smeli pozabiti negovati svojega notranjega otroka, ki bo imel nenavadne želje. Kljub lepim energijam se proti koncu marca, ko Sonce prehaja v ovna, postavite na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Še vedno ni prepozno, da naredite pomemben korak. Na zalogi imejte vse tehtne argumente, ki vas lahko rešijo. Konec meseca poskrbite tudi za zdrav duh v zdravem telesu, vam napoveduje mesečni horoskop.

Kozorog

Na začetku marca, ko vas bo spodbujal Mars v vašem znamenju, priznajte svojo napako in je ne ponavljajte. Vse skupaj bo še veliko huje, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali. Pred vami so v sredini meseca zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim, bolj zahtevnim rešitvam. Pomagal vam bo nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Vse, kar ste v družinskem okolju doslej odobravali, vas bo začelo v zadnjih dneh marca neverjetno motiti, vendar se ne trudite preveč premagati nekaj ovir, ki bi vas lahko celo upočasnile.

Vodnar

Izpustiti skušajte sprenevedanje, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste v preteklem obdobju dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas. Čas je idealen, da poveste, česa si več ne želite, potrebujete nova prepričanja, ki vas bodo usmerila naprej. Odkrili boste, da imate v sebi veliko zalogo moči, zato se ne boste ničesar ustrašili, niti morebitnega negativnega stanja na računu. Izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot tam, kjer je treba pokazati dober vtis. Zgradili boste most med materialnim ter čustvenim življenjem, kar vas bo konec meseca razveselilo.

Ribi

S Soncem v vašem znamenju se še dodatno prebujajo vsi čuti. Čutili boste predvsem, da vas preteklost znova premočno obremenjuje. Razmišljali boste, kako ste se spremenili na čustvenem področju. Prav je, da se zavedate določenih zadev, ni pa prav, da v nedogled samo sanjarite. Vztrajajte, čeprav nekako slutite, da bi morali ubrati odločnejšo pot. Lepše in lažje bo v zadnjih dneh marca, ko se boste z vsem rokovali neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo to, da vse, kar si boste zastavili, opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo prijetno, vam napoveduje mesečni horoskop.

Preberite tudi članek o horoskopskih znakih, ki imajo zelo razvito čustveno inteligenco.

Pripravil: Horoskop.si