Mesečni ljubezenski horoskop za december: Pestro bo!

Magazin 30. Nov 202111:51 0 komentarjev
srce, sneg
Profimedia

Zvezde tudi za zadnji letošnji mesec napovedujejo marsikaj lepega. Preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Čeprav je zima že dodobra ohladila ozračje, ni ohladila medčloveških odnosov. V mesecu decembru ne bo manjkalo ljubezni in izkazovanja naklonjenosti.

Oven

Treba bo posvetiti malce več pozornosti zvezi, saj bo težko ohraniti skladen odnos, še posebej, če gre za dve močni osebi. Zdi se, da bo v mesecu decembru težje doseči kompromisne rešitve, ko gre za tiste ovne, ki so v zvezi. Konec meseca bo bolj naklonjen samskim ovnom, ki bodo imeli priložnost za zbližanje s simpatijo. A veliko pozornosti jim znajo pritegniti finančne zadeve – nekateri se bodo lotili novega posla, drugim bodo bolj “dišale” naložbe… V vsakem primeru pa je pomembno izogibati se prevelikim tveganjem, tudi ko gre za romantične odnose.

Bik

V zadnjem letošnjem mesecu bodo odločni biki vseeno začutili nekaj negotovosti, saj bodo tisti, ki so v zvezi, pričakovali več podpore od partnerja ali partnerke, ko gre za sprejemanje odločitev. Če je ne bodo dobili, bodo postali nejevoljni, to pa zna biti pri bikih težavno. Malce potrpežljivosti tako ne bo odveč, saj bi lahko sprejeli kakšno neugodno odločitev. V takih trenutkih se je treba ustaviti, se pomiriti in počakati, tako bodo tudi lažje našli pravo rešitev.

Dvojčka

Pri tistih, ki so v zvezi, bo mesec december nekoliko napet, saj se kaže možnost nesoglasij s partnerjem ali partnerko ter družinskimi člani. Potrpežljivost je v takih primerih ključna, pa tudi skupni jezik je vedno mogoče najti. Dvojčke, ki so samski, bo pritegni nekdo iz delovnega okolja, a treba bo zbrati pogum in pokazati svoja čustva. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, je vseeno vredno malce tvegati. Decembrska druženja lahko povečajo občutek stresa, zato si je treba vzeti malce časa za počitek in izpustiti kakšno obveznost.

Rak

Nesebični raki bodo postavili potrebe svojega partnerja ali partnerke na prvo mesto, saj jim je pomembno, da so ljudje okrog njih srečni. V zameno bodo pričakovali hvaležnost. Če je ne bodo dobili v zadostni meri, lahko začutijo užaljenost, ki pa bo hitro izzvenela. Samski raki bodo izžarevali privlačnost, tako da je na pomolu obet nove zveze. Tisti, ki se bodo odločili za ta korak, tega ne bodo obžalovali, a morali se bodo vprašati o svojih pričakovanjih.

Lev

V tem obdobju so ponosni levi bolj občutljivi kot sicer, zato se bodo skušali izogniti družinskim razpravam in morebitnim sporom. V navalu jeze bi lahko namreč izrekli besede, ki jih bodo pozneje obžalovali. Tisti levi, ki so samski in si na vso moč želijo vstopiti v partnerski odnos, pa velja, da naj bodo pri tem previdni in se ne spuščajo v zvezo samo zato, ker se v prazničnem mesecu počutijo osamljeni. Prava priložnost bo že prišla, brez skrbi.

Devica

Tiste device, ki so v zvezah, so trenutno zelo zadovoljne, saj čutijo, da je njihov odnos izjemno iskren in pristen. December bo zanje romantični mesec, začutili bodo nov zagon. Samske device bodo privlačne za druge, še posebej, ko na plano pokuka njihov smisel za humor. Sredi meseca se jim tako obeta možnost, da spoznajo osebo, ob kateri jim bo zaigralo srce. V vsakem primeru bodo prihodnji dnevi polni zanimivih, lepih in zabavnih srečanj.

Tehtnica

Samski ljudje, rojeni v tem horoskopskem znaku, bodo začutili potrebo, da najdejo nekoga, ob katerem bi se umirili. A previdno – odločenost lahko marsikoga odbije, še posebej na začetku spoznavanja in zveze, zato ni treba svojih misli razkriti na prvo žogo. Malce potrpežljivosti pri tem vsekakor ne bo odveč. Tiste tehtnice, ki so v zvezi, bodo hotele vlagati v skupno prihodnost, tudi z urejanjem doma in nakupovanjem stvari, ki bodo polepšale skupni življenjski prostor.

Škorpijon

Zdi se, da je pred samskimi škorpijoni nadvse razburljiv mesec, saj se bodo spuščali v zveze, v katerih bodo lahko izrazili vso svojo strast in intenzivna čustva. Tisti škorpijoni, ki so v zvezi, bi se morali bolj posvetiti razmisleku o svoji trmoglavosti – včasih je le treba priznati svoje napake in poiskati kompromisno rešitev, namesto vztrajati pri svojem. To lahko pripelje do nepotrebnih in odvečnih neskladij ter prepirov. December tudi ni čas za sprejemanje hitrih odločitev za zadeve, pri katerih je potreben temeljit razmislek.

Strelec

Čeprav so vedno razpoloženi za pustolovščino, to ne velja za romantične odnose. Ta mesec samski strelci ne bodo čutili velike potrebe po zvezi, še posebej zato, ker se bojijo zavrnitve. Zato bo veliko odvisno od druge strani in njene pripravljenosti na prvi korak. Strelci, ki so v zvezi, bodo decembra čutili večjo potrebo po času, ki ga porabijo samo zase. Skušali si ga bodo najti tudi tako, da se bodo izognili kakšnemu družinskemu srečanju.

Kozorog

Vedri kozorogi bodo ta mesec uživali v svojem družabnem življenju, saj jim veliko pomeni to, da se ljudje okrog njih počutijo dobro. December je mesec, ki jim je pisan na kožo, tako da bodo oddajali veliko pozitivne energije. Samski kozorogi bodo izjemno družabni, kar bo razširilo njihov krog znancev. Tisti, ki so v zvezi, pa bodo začutili večjo strast do svojega partnerja ali partnerke, kar bo vsekakor popestrilo odnos.

Vodnar

Ljudje, rojeni v tem znaku, si bodo v zadnjem letošnjem mesecu pogosto želeli mir in samoto, a zdi se, da bodo le težko našli čas za to. Njihovi najbližji jih bodo hoteli imeti ob sebi, tako da bo treba počakati na bolj ugodne čase. Samski vodnarji bi lahko srečali osebo iz svoje preteklosti, s katero so bili v romantičnem odnosu. Iz tega se lahko razvije nekaj več, a ni rečeno, da bodo dobili tisto, kar so pričakovali.

Ribi

Zadnji letošnji mesec bo za samske ribe izjemno zabaven in vesel, saj bodo vsak trenutek izkoristile za druženje z ljudmi, ki so jim pisani na kožo. Pogosto bodo zahajale ven in se zabavale, tako da jih lahko čaka kakšno prijetno presenečenje, ko gre za srčne zadeve. Tiste ribe, ki so v zvezi, se bodo lepo razumele s partnerjem ali partnerko, zna se zgoditi, da se znova razplamti velika strast. To jih bo privedlo do kovanja skupnih načrtov, saj si odnos želijo popestriti s kakšnim dopustom ali krajšim potovanjem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!