Mia Grace Tindall še nikoli ni bila na balkonu Buckinghamske palače

Magazin 15. Feb 202210:45 0 komentarjev
Mia Grace Tindall
Profimedia

Kraljica ima štiri otroke, osem vnukov in 12 pravnukov, številni od njih živijo na očeh javnosti, nekateri pa ostajajo zunaj žarometov.

Nekateri mlajši člani kraljeve družine se še niso pojavili na balkonu Buckinghamske palače, ker so bili premladi in ker od leta 2019 ni bilo večjih srečanj. Obstaja pa nekdo, ki bi se lahko na balkonu že pojavil, vendar se še ni.

Mia Grace Tindall se je rodila 17. januarja 2014 Zari in Miku Tindallu, trenutno je 22. v vrsti za prestol. Družina se trudi živeti čim bolj zasebno življenje, v nasprotju z drugimi dovolj starimi pravnuki kraljice Elizabete se Mia še ni pojavila na balkonu Buckinghamske palače.

Obkljukala pa je nekaj drugega. Leta 2018 je na poroki princese Eugenie z Jackom Brooksbankom nosila cvetje. Procesiji se je pridružila skupaj s princeso Charlotte, Savannah in Islo Phillips.

Čeprav Mia ne živi na očeh javnosti, se s preostalimi člani kraljeve družine pogosto druži, pred kratkim pa se je skupaj z mamo udeležila javnega dogodka, kar se lahko šteje kot eden od njenih prvih javnih nastopov in pomeni, da bi jo lahko kmalu videli tudi na balkonu palače.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!