Michael J. Fox ima novega družinskega člana

Magazin 10. Mar 202315:45
Michael J. Fox
Profimedia

61-letni igralec je svojim oboževalcem ponosno pokazal novega člana njegove družine. Gre za ljubkega psička, ki mu je ime Blue.

Priljubljeni igralec Michael J. Fox je svojim sledilcem na družbenem omrežju Instagram pokazal, kdo se je pridružil njegovi družini. Gre za prisrčnega psička, ki go ga poimenovali Blue, in očitno je že čisto očaral njegovo družino.

“Živjo, Blue, dobrodošel v svojem novem domu,” je zapisal ob fotografiji, na kateri je nasmejan v družbi novega ljubljenca. Ob objavi so se oglasili njegovi številni sledilci, ki so se veselili skupaj z njim. Prizor je med drugimi komentirala tudi Michaelova kolegica, igralka Julianne Moore, ki je zapisala, da je pes res ljubek. Tudi igralčeva soproga, Tracy Pollan, s katero sta poročena že skoraj 35 let, je navdušena nad novim družinskim članom.

Aprila 2021 se je Foxova družina morala posloviti od kužka Gusa, ki je bil star 12 let. Tudi takrat je igralec objavil fotografijo zvestega pasjega prijatelja in ob njej zapisal, da je bil zvesti prijatelj ter da ga bodo pogrešali. Dve leti pozneje pa je očitno napočil čas, da v njihov dom pride nov pasji spremljevalec. Igralcu so leta 1998 diagnosticirali Parkinsonovo bolezen in kot je leta 2020 razkril v oddaji televizije CBS, je pes Gus še kako pozitivno vplival na njegovo življenje. Takrat je namreč dejal, da ne glede na situacijo in svoje občutke preprosto ve, da je ta žival vedno povezana z njim, kar je mogoče čutiti. Dodal je, da instinkt na tiste, ki imajo kronično bolezen, vpliva tako, da se včasih izolirajo in zmanjšajo svoj svet – tako se jim namreč ni treba ukvarjati z ljudmi – a zaradi psa se ljudje hočejo odpreti.

Pes Gus je Foxu stal ob strani leta 2018, ko se je po operaciji tumorja v hrbtenjači moral vnovič naučiti hoditi. Kot je razkril, ga je Gus ob prihodu iz bolnišnice nestrpno čakal. Igralec je prišel na invalidskem vozičku, Gus pa je takoj začel skakati okrog njega in lajati, na poti okrevanja pa mu je bil v veliko oporo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.