Milla Jovovich s hčerko tako uživala na ulicah Los Angelesa

Magazin 18. Feb 202313:45
Milla Jovovich
Profimedia

Igralka Milla Jovovich ne skriva, da najbolj uživa, ko se lahko posveča družini. To se je videlo tudi nedavno, ko sta se s hčerko zabavali na ulicah Los Angelesa.

Igralka Milla Jovovich ne skriva, da obožuje čas, ki ga lahko nameni družini, in take trenutke zna vedno dobro izkoristiti. Tako je bilo tudi nedavno, ko so jo paparaci sredi Los Angelesa ujeli z njeno ljubko hčerko, in videlo se je, da se zelo zabavata.

Milla je bila s svojo princesko izjemno nežna, ves čas jo je objemala, na koncu pa sta bili tako zelo razigrani, da sta na ulicah Los Angelesa številne spravili v dobro voljo z vedro energijo in nalezljivim smehom.

Milla ne skriva, da bolj kot darila in vse drugo materialno družini rada namenja čas in z njimi ustvarja spomine, ki ji bodo še dolgo božali dušo in srce.

Milla Jovovich
Profimedia

Milla si je s hčerko najprej privoščila sprehod po Los Angelesu, nato pa se jima je začel oglašati želodček in kaj kmalu sta si bili edini, da bi bilo treba kaj prigrizniti.

Hitro sta se zmenili, kam bosta zavili na slastno kosilo, in videti je bilo, da sta bili ob tem nadvse zadovoljni.

Milla Jovovich
Profimedia

Številnim pa je bila všeč tudi modna izbira slavne igralke, ko je v udobnih kavbojkah prišla na ulice Los Angelesa. Zraven je nosila športne superge, mehke in udobne, modne in obenem popolne za druženje s hčerko.

Vsekakor ideja za modno kombinacijo, ki pride prav v prostem času, Milla pa je tudi sicer znana po tem, da ima izredno dober okus za modo in tako skoraj nikoli ne razočara.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.