Miniserija o vročem posnetku Andersonove in Tommyja Leeja že dviga prah

Magazin 10. Feb 202209:00
Pamela Anderson
Profimedia

Miniserija Pam & Tommy, ki prikazuje štiridnevno romanco razvpitega para – Pamele Anderson in Tommyja Leeja – dviga veliko prahu. Kot zadnja se je oglasila svetlolaskina prijateljica Courtney Love, ki je povedala nekaj krepkih besed na račun glavne igralke.

V seriji sta v vlogi slavnega para zaigrala Lily James in Sebastian Stan, največji predmet spotike pa je posnetek strastnega seksa, ki je pricurljal tudi v javnost. Miniserija se namreč dotika štiridnevne vroče romance, ki se je končala s poroko na mehiški plaži 1995, pri tem pa ne pozabi niti na omenjeni posnetek.

Ta je svetlolaso igralko Pamelo Anderson, najbolj znano po vlogi reševalke iz vode v sloviti Obalni straži, pahnil v hudo stisko. Kot je dejala v enem izmed intervjujev, je bila v času, ko je posnetek prišel na dan, noseča z drugim sinom, kar je bilo tudi edino, kar jo je držalo nad gladino.

Pamela Anderson, Tommy Lee
Profimedia

Da se z nastajanjem miniserije ne strinja, je Andersonova v preteklosti že povedala, zdaj pa je na njeno stran stopila tudi njena dobra prijateljica Courtney Love. Štirikratna nominiranka za grammyja je v eni izmed objav zapisala, da se ji celotna situacija zdi tako rekoč nezaslišana.

”Ko je na dan prišel posnetek Pam in Tommyja, smo ravno snemali novo ploščo. Bila sem edina ženska v tistem LA studiu in opazovati vse te producente, lastnike, zaposlene, ki so buljili v posnetek … Ogabno! Prepovedala sem vsem, da mi ga sploh še kdaj omenijo. Ta posnetek je uničil življenje moje dobre prijateljice,” je bila jasna Courtney, svojo objavo pa je zaključila s kritiko glavne igralke Lily James, ki nastopi v vlogi Andersonove: ”Žal mi je za Pammy, ker ji bo vse to povzročilo še dodatne travme. Lily James je lahko sram, kdorkoli za vraga ona sploh je.”