Mlada pevka Ana Ferme izdala novo skladbo S tabo

Magazin 28. Apr 202208:30 0 komentarjev
Eva Ferme
Matic Kremžar

Ano Ferme ste lahko spoznali v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni, kjer je igrala in prepevala v vlogi Dince. Tam si je mlada pevka nabirala izkušnje in novega znanja, saj so odigrali več kot 170 predstav.

V vmesnem času pa je Ana Ferme postala stalna članica skupine Nine Pušlar, kjer je spremljevalna vokalistka. V enaki vlogi je tri leta spremljala tudi nastopajoče na festivalu Melodije morja in sonca. Leta 2018 se ji je zopet pokazala nova priložnost za nastopanje v novem slovenskem muzikalu Briljantina.

Eva Ferme
Matic Kremžar

Že eno leto zatem se je Ana Ferme podala na samostojno pot in je skupaj z Mitjo Bobičem in Markom Hrvatinom posnela prvenec z naslovom Na pogled, lani pa je izšel njen drugi single Sama. Zdaj nas je Ana razveselila z novo pesmijo S tabo, ki jo je ustvarila skupaj z Jernejem Kržičem in Katjo Sever Kržič, s katero sta skupaj napisali besedilo.

Eva Ferme
Matic Kremžar

Skladba je lahkotna, pomladno-poletna, zgodba pa govori o igrivi ljubezni.  “Želela sem radijsko skladbo, pozitivno, tako, ki te spravi v dobro voljo in hitro ostane v ušesih,”  pravi Ana. “Anekdot s snemanja spota je kar nekaj. Najprej je zbolel fotograf in je ostal doma. Potem sem si pred odhodom od doma z vrati avta poškodovala nos. K sreči je bil le močnejši udarec, modrica je menjala barve iz modre proti zeleni, ampak je na srečo do Krka, kjer smo snemali videospot, oteklina že izginila, barve pa smo prekrili s pudrom. Močno nam je nagajal tudi veter. Burja je pihala več kot 30 km/h, kar nam je močno oteževalo snemanje. Ampak z dobro voljo nam je na koncu uspelo in na končni izdelek smo zelo ponosni,” je še dodala 26-etna Mestinjčanka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!