Modne revije napovedujejo največji trend zimskih plaščev

Magazin 25. Dec 202113:45 0 komentarjev
plašč
Profimedia

To zimo bomo oblečeni v tigraste, leopardje in zebrine vzorce. Ste se drzni soočiti z metropolitansko džunglo v živalskem plašču?

Plašči z živalskimi vzorci so protagonisti modnih brvi za zimo 2022. Oblikovalci se niso mogli upreti šarmu eksotičnega in vintidž šik videza s tigrastimi in zebrastimi linijami ter vzorci. Odkrijte naše nasvete za nošenje teh veličastnih vrhnjih oblačil, ki so lahko le navidezno agresivna ali kičasta. Morda pa vam zlezejo pod kožo …

Ne gre za povabilo k opustitvi klasičnih kameljih plaščev, ki ostajajo temelj ženske zimske garderobe, temveč za željo, da bi si drznili nekaj novega ali bolj ekscentričnega. Ne gre zgolj za “teddy”, plišasti plašč, ki nas s svojo mehko teksturo spremeni v mehko igračo, temveč za ikonična vrhnja oblačila. Ste pripravljeni? Govorimo o plaščih z živalskim vzorcem.

Michael Kors
Profimedia

Michael Kors

Etro
Profimedia

Etro

Gre za plašč, ki je dovolj agresiven, da v svetu mode pokaže svoje pravo, drzno plat, to je tisto eksotično eleganco, ki vlada med trenutnimi trendnimi plašči. Christian Dior je pravzaprav uvedel motiv mizza, živahno pegasto liso, ki jo zdaj poiščite v videzih za zimo 2022 kot celoten vzorec krojenih plaščev.

Christian Dior
Profimedia

Christian Dior

Christian Dior
Profimedia

Christian Dior

Eksotika se ponovno pojavi tudi v Ameriki: Jeremy Scott za Moschino in Michael Kors z zanimanjem gledata na teksturo zebre z vijugastimi črno-belimi črtami, ki krasijo ta plašč. Črno-bela je vedno dober kompromis, če želite biti drzni, a vseeno ohraniti prefinjenost.

Michael Kors
Profimedia

Michael Kors

Najbolj vintidž elegantni videzi so tisti, na katere se podpiše Lanvin: živalski plašči trapezastega kroja za kombiniranje z midi krili, dolgimi rokavicami in dekoltejem, vse v živalskem vzorcu. Tukaj je imperativ “več je več”.

Lanvin
Profimedia

Lanvin

In najslajše za konec: vpadljiva tigrasta kolekcija N°21, ki je po besedah ​​Alessandra dell’Acqua sinonim za željo in pohotnost, zato modni kritiki predlagajo, da kolekcijo vedno nosite z ultra prosojnimi črnimi hlačnimi nogavicami. Ultra trendno drznost kolekcije N°21 najdemo v trodelnem kompletu (plašč, ki seže do kolen, krilo in bralette) ali kot mini plašč s tričetrtinskimi rokavi in ​​zaobljenim ovratnikom.

N 21
Profimedia

N°21

N 21
Profimedia

N°21

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!