Modni stil Blake Lively navdušuje množice na vsakem koraku

Magazin 19. Maj 202210:30 0 komentarjev
Blake Lively
Profimedia

Ameriška igralka Blake Lively s svojim modnim stilom že leta ostaja modna ikona, ki jo obožujejo modni kritiki po vsem svetu.

Hollywoodska igralka Blake Lively je znana po izvrstnih modnih kombinacijah, ki jih kaže na rdečih preprogah in ulicah svetovnih mest. Zadnja takšna je bila tudi tista, ki jo je pokazala na gala dogodku Met Gala, kjer je zares zasijala in v Versacejevem modnem kosu obračala vse glave.

A nič drugače ni bilo nedavno, ko so jo paparaci ujeli na ulicah New Yorka, kjer je nosila oranžni hlačni kostim, ki je številnim takoj padel v oči. Čeprav je bila modna kombinacija enobarvna in živahna, se je vseeno zdelo, da barve niso preveč intenzivne, saj jih Blake zares odlično nosi.

Blake Lively
Profimedia

Žive barve ima zares rada, kar je dokazala tudi med gostovanjem v šovu Good morning America, kjer je prišla oblečena v živo rumeno modno kombinacijo. Videti je bila odlično, izbira take modne kombinacije pa prav gotovo zagotavlja, da boste v središču pozornosti.

Blake Lively
Profimedia

Tudi na filmskem festivalu v Cannesu ni pozabila opozoriti nase, ko se je pred fotografske objektive postavila v živo rdeči modni kombinaciji, ki je bila številnim v hipu všeč, vsekakor pa je bila tako dodelana, da ji tudi modni kritiki niso imeli prav nič očitati.

Blake Lively
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!