Modni stil kraljice Letizie, verjetno eden najlepših na svetu

Magazin 14. Sep 202106:30
Kraljica Letizia
Profimedia

Španska kraljica Letizia velja za eno najlepše oblečenih kraljevih dam, njen modni stil je že vse od začetka izjemno priljubljen pri modnih kritikih in zdi se, da prav vedno izbere kombinacije, o katerih se govori še tedne zatem.

Španska kraljica Letizia je ena izmed najlepših žensk na svetu, njen modni stil pa je povsem pri vrhu modnih stilov vsega sveta, saj njene modne kombinacije veljajo za brezčasne in izjemno prefinjene.

Za vsako priložnost zna izbrati primerno modno kombinacijo in tudi nedavno, ko ji je umrla babica, s katero sta si bili izjemno blizu, je še enkrat dokazala, da zna biti tudi v takšnih trenutkih nadvse elegantna in dostojanstvena.

Nedavno se je na enem od protokolarnih dogodkov v Španiji pojavila v enostavni črni obleki, ki je bila srednje dolga in pri ramenih rahlo spuščena, in v tej opravi požela veliko občudujočih pogledov.

Njen modni stil pa vendarle velja tudi za nekoliko bolj izzivalnega v primerjavi s slogom drugih kraljevih damah na britanskem dvoru. Kate Middleton nikoli ni tako zelo drzna, le redko pa bomo videli, da bi nosila obleko, ki bi imela spuščena ramena.

Letizia si vsekakor upa več, rada se igra tudi z različnimi stili in treba je priznati, da ji prav vsi dobro pristajajo. Seveda je tudi njena postava takšna, da si lahko privošči številne modne kombinacije, ki so na njej videti sanjsko in prefinjeno.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje