Modni stil Oprah Winfrey zdaj drugačen od tistega, ki ga poznamo s televizije

Magazin 27. Okt 202215:45
Oprah Winfrey

Kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey to jesen prisega na udobje, njen modni stil pa je zelo sproščen.

Ameriška voditeljica in lastnica mreže OWN Oprah Winfrey je bila v času, ko je še vodila Oprah šov, vsak dan pred televizijskimi kamerami in njen modni stil je bil takrat precej drugačen, kot ga nosi danes.

Nikoli ni skrivala, da ni prav navdušena nad visokimi petami, ki so ji povzročale bolečine v nogah, in včasih se je v studiu tudi sezula in si tako olajšala trpljenje, ki so ji ga prizadejali modni čeveljci.

Po koncu šova, ko se je po dolgih letih vodenja odločila, da ne bo več snemala svoje pogovorne oddaje, se je njen stil zelo spremenil.

Oprah je modne kombinacije s televizije zamenjala z bolj udobnimi, ki jih zdaj nosi na svojem čudovitem posestvu v Kaliforniji, kjer uživa in se posveča sebi, na malih zaslonih pa se pojavi le še občasno in takrat, ko si sama zaželi.

Njen jesenski stil je tako poln sproščenosti, udobja in umirjenih barv. Obožuje enodelne kombinezone, ki so malo večjih številk, da je nikjer ne vežejo – rada jih nosi tako doma kakor tudi v mestu.

Obenem zelo rada obleče puloverje, ki so ravno prav topli in se v njih lahko udobno zlekne na kavč ter prepusti dobri knjigi, saj je znano, da je Oprah pravi knjižni molj.

#social-embed_3

Zdi se, da v novem modnem stilu tako zelo uživa, da bi se le s težavo spet iz dneva v dan prelevila v televizijsko voditeljico in nosila težak televizijski puder, kot smo ga na njej videvali nekoč. Danes predvsem uživa na svežem zraku in se svojim sledilcem javlja s svojega Instagrama ter uživa življenje kot še nikoli doslej.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.