Modni strokovnjaki razkrivajo, kateri estetski model spodnjic je najbolj udoben

Magazin 04. Jul 202217:45 0 komentarjev
udobne spodnjice
Profimedia

Udobno spodnje perilo je pogosto pomembnejše od dejanskih oblačil, ki jih nosite, da bi se na splošno počutili kar najbolje. Nakupovanje oblek je morda veliko bolj razburljivo, ampak če imate pod popolnoma ukrojenim krilom neprimerno spodnje perilo, lahko pozabite na samozavestno hojo. Modni strokovnjaki zato priporočajo zelo določen stil spodnjega perila.

Če ste med tistimi, ki prezirajo model tangic, saj res ne prenesete neprijetnega občutka, ki ga povzroča tanek kos tkanine, potem gotovo iščete alternativo, ki bo bolj udobna in prijetna. Obstaja celo vesolje možnosti, kot so klasične oblike spodnjic, ki pa pod oblačili pogosto niso videti najbolj privlačno. Običajno so najudobnejši kosi spodnjega perila v obliki hipster hlačk, boksaric ali spodnjic z visokim izrezom, ki sicer zagotavljajo manj pokritosti kot tradicionalne hlačke, vendar veliko več tkanine kot tangice. Ne glede na stil, ki vam je ljubši, je za večje udobje pametno izbrati spodnje hlačke, ki se ponašajo z lastnostmi, kot so stranska elastika, varovalni trakovi za noge in brezšivni materiali.

udobne spodnjice
Profimedia

Izberite moderne hlačke s stranskimi elastičnimi vložki, ki so bile narejene posebej za preprečevanje nabiranja materiala tam spodaj. Če se ne morete otresti slabih spominov na ogromne “mamaste” hlačke, vam bodo te sodobne hlačke bolj všeč. Izberite takšne, ki imajo stranske elastične trakove, ki preprečujejo zagozdenje, zagotavljajo popolno udobje in pokritost, izdelane pa so iz svilnate mešanice mikrovlaken iz najlona ali spandeksa. Pas naj bo udoben in visok, da ne bo zadušil vaših stegen.

udobne spodnjice
Profimedia

Udobne hipster hlačke iz mikrovlaken ostanejo na mestu ves dan in veljajo za ene izmed najbolj udobnih spodnjih hlačk. Izberite takšne, ki so narejene iz mehkih, brezšivnih mikrovlaken (kar pomeni, da ni vidnih črt spodnjih hlačk). Hipster hlačke ostanejo na mestu ves dan, zahvaljujoč optimalni odprtini za noge in raztegljivemu pasu. Ena od kultnih znamk, ki izdeluje hipster hlačke s kar največ udobja je Bali. Izdelane so iz najlona in spandeksa ter so na voljo v več kot 15 lepih barvah.

udobne spodnjice
Profimedia

Če imate pri tangicah občutek, da ste preveč razkriti (ali pa se vam zdijo preprosto nevzdržno neudobne), tradicionalne hlačke pa niso vaš stil, izberite brezšivne hlačke z visokim izrezom, ki so idealen hibrid. Izberite takšne, ki so narejene iz mikrovlaken z elastičnimi stranskimi šivi, ki spodnjice držijo na mestu, ali brezšivne hlačke, ki se vam po velikosti popolnoma prilegajo – kot druga koža. Takšne hlačke se ne dvignejo, material bo obstal na mestu in ne bodo se zagozdile med zadnjico.

udobne spodnjice
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!