Monica Bellucci bo, kot kaže, igrala v srbski kriminalni seriji

Magazin 23. Nov 202108:58 > 09:28 0 komentarjev
Monica Bellucci
Profimedia

Južni veter je ena najbolj opevanih kriminalnih serij v nekdanji skupni državi, ki je nadaljevanje istoimenskega filma. Tega smo si leta 2018 lahko ogledali tudi v slovenskih kinematografih. Beograjsko kriminalno podzemlje, droge, denar, hitri avtomobili in strastna ljubezen – to je zgodba, v katero se je ujela tudi ena najlepših igralk na svetu, Italijanka Monica Bellucci, ki naj bi bila tik pred podpisom pogodbe.

Trenutno vse rekorde po kinematografih v državah nekdanje Jugoslavije podira nadaljevanje velikega regionalnega filmskega hita Južni veter in sage o Petru Marašu iz leta 2018.

Poleti se bo nadaljevalo snemanje serije Južni veter in z ekipo sta pogodbo podpisala že dva znana ameriška igralca William Baldwin in Michael Madsen, zelo blizu sklenitvi sodelovanja je tudi italijanska zvezdnica Monica Bellucci.

Južni veter
Arhiv

57-letna igralka si močno želi sodelovanja z odlično srbsko ekipo, a mora uskladiti še svoje termine in preostala snemanja, predvsem pa si želi večino prizorov posneti v Italiji. Serija se večinoma dogaja v Beogradu. “Zelo bi bilo počaščeni, če bi se ekipi pridružila tako velika imena, kot je Monica Bellucci. Baldwin in Madsen, ki sta tudi zasebno velika prijatelja, bosta v seriji igrala ameriška agenta, večino prizorov pa bosta posnela poleti v Beogradu,” je za srbske medije povedal režiser Miloš Avramović. Kot je še dodal, bo Monica Bellucci verjetno pogodbo podpisala kmalu.

Srbski zvezdnik Miloš Biković, ki v seriji igra glavno vlogo Petra Maraša, je za medije povedal, da prihajajo tudi nove igralske moči iz Rusije, tako da bo Južni veter postal priljubljen praktično po vsej Evropi in širše.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!