Srbski mediji: na hišo menedžerja pevke Senidah naj bi vrgli bombo

Magazin 15. Jul 202121:32 > 21:41
policijski trak
Fotografija je simbolična (Vir: Bobo).

Sinoči naj bi na hišo novega menedžerja priljubljene pevke Senidah v Ljubljani vrgli bombo, poroča srbski portal Nova.rs. Pevkin odvetnik je sicer informacijo zanikal.

Po poročanju srbskega portala Nova.rs so neznani napadalci sinoči na hišo novega menedžerja slovenske pevke črnogorskega rodu Senide Hajdarpašić, znane pod imenom Senidah, vrgli bombo.

Po neuradnih informacijah srbskega spletnega portala Nova.rs, ni bil nihče od stanovalcev v hiši poškodovan. Policija naj bi se na klic hitro odzvala in začela s preiskavo. Na portalu so navedli še, da je iskanje neznanega napadalca v teku.

“Nihče ni pričakoval, da se bo to zgodilo, le v enem trenutku se je zaslišal močan odmev. Po dvajsetih minutah je prišla policija in izvedla celoten postopek, trenutno pa še išče neznanega napadalca,” je za spletni portal Nova.rs povedal neimenovani vir iz pevkinih krogov.

Ne vedo, ‘kdo se skriva za napadom’

“Kot bi predvidevali, so Senidah in njena ekipa pod velikim stresom, saj ne vedo, ‘kdo se skriva za napadom’. Ker ne gre zgolj za posel, je lahko napadalec kdorkoli,” je po poročanju portala še povedal neimenovani vir.

Na portalu Nova.rs so še zapisali, da so poskušali stopiti v stik s pevko, a se do objave prispevka ni odzvala.

Je pa pevkin odvetnik februarja 2023 informacijo zanikal: “Trditve o bombnih napadih na izvajalkine sodelavce v Ljubljani in Sarajevu so neresnične.”