Na las podobni mati in hči pritegnili poglede v Beli hiši (FOTO)

Magazin 06. Dec 202214:15
Jennifer Garner
Foto: Profimedia

Igralka Jennifer Garner se je predsedniške večerje v Beli hiši udeležila skupaj z najstarejšo hčerko Violet.

Ameriški predsednik Joe Biden je z ženo Jill v četrtek gostil večerjo v čast francoskemu predsedniku Emmanuelu Macronu in njegovi ženi Brigitte. Galadogodka so se udeležili številni znani obrazi, skupaj se je zbralo okoli 400 ljudi.

Veliko pozornosti sta pritegnili mati in hči, ki sta si na las podobni. 50-letna Jennifer Garner ima z nekdanjim možem igralcem Benom Affleckom tri otroke, najstarejša potomka pa ji je najbolj podobna. Najstnica je prav na dan državniške večerje praznovala svoj 17. rojstni dan. 

Slavljenka je za večerjo izbrala obleko modne znamke Caroline Herrera s tankimi naramnicami in odtisi srčkov, mati pa se je odločila za do tal segajočo črno obleko Ralph Lauren z bleščicami na rokavih. 

Mati in hči se, kot kažejo fotografije, odlično razumeta, med poziranjem sta se držali za roke.

Jennifer Garner
Profimedia

O pristnem odnosu s potomci, vključno z Violet, je igralka že spregovorila. Leta 2018 je v šovu Ellen DeGeneres povedala, da ji je materinski čut sporočal, da je noseča z Violet, pa čeprav je zdravnik po opravljenem testu zatrjeval, da ni zanosila. Bila je vesela, ker je imela prav, zdravnika pa je zamenjala.

Igralkine vse tri nosečnosti sicer niso bile lahke: “Pri vsaki nosečnosti mi je bilo bolj slabo.” Čeprav ni bila navdušena nad spremembami, ki jih je doživelo njeno telo med nosečnostjo, je dodala: “Rada sem mama.”

Jennifer Garner in Ben Affleck imata poleg Violet še 13-letno hčerko Seraphino Rose in 10-letnega sina Samuela Garnerja.

Ben Affleck
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.