Na ta 4 znamenja ima polna luna največji vpliv

Magazin 16. Feb 202206:30 > 10:08 0 komentarjev
Polna luna
Profimedia

Polna luna, ki nastopi danes, 16. februarja, ob 17.56, že močno vpliva na nas. Poglejmo si njen vpliv na nekatera astrološka znamenja. 

Tokratna polna luna bo zasijala v znamenju leva! Prinaša priložnost, da objamemo svoje želje, strasti in užitke. Je zelo intenzivna, hkrati pa lahko prav v tem času najdemo potrebno samozavest in pogum.

Vsakdo lahko čuti to polno luno drugače, nekateri pa lahko še zlasti močno občutijo ta “levji temperament”. To pa so …

BIK

Polna luna poudarja vašo četrto hišo mame, doma in družine, kar vam daje priložnost, da razmislite o svoji strukturi. Preglejte svoj odnos z mamo, kaj še ostaja neprečiščeno? Morda je zdaj za vas posebno čustven čas, ko se počutite bolj sentimentalni in nostalgični. Poskusite ostati osredotočeni na sedanji trenutek tako, da vadite prizemljenost in preživljate kakovosten čas z družino. Dom je lahko povsod, kjer je vaše srce. Vlagajte svojo energijo v izgradnjo močnejših vezi v družini in med prijatelji. Temelji se lahko zdaj spreminjajo, hkrati pa vi postajate močnejši.

LEV

Ta luna se seli v vašo prvo hišo, zato se boste morda počutili kot glavni lik. To je čas, da tiho razmislite o sebi, svojih čustvih in odzivih, svojih potrebah in željah, da boste lahko šli naprej. To je tudi čas, da usmerite energijo vase. Le pazite, da ne postanete sebični do drugih. Zdaj boste lahko bolje razumeli svoja čustva in tako boste lažje krmarili skozi življenje naprej.

ŠKORPIJON

Se počutite ujeti v svojem poklicnem življenju? Ta luna pade v vašo deseto hišo, ki vlada službi, delu, dosežkom, ugledu pa tudi očetu. Morda je zdaj pravi čas, da razmislite o tem, ali vaše delo služi vašemu višjemu namenu oz. kaj bi lahko na tem področju še spremenili, prestrukturirali. Vzemite si čas, da se lotite kakršnihkoli težav na svojem delovnem mestu, in razmislite o tem, kakšen vtis želite pustiti na svetu. Čas je, da se odločite, katero pot želite ubrati. Morda ne bo nič narobe, če posvetite nekaj časa tudi svojemu odnosu z očetom.

VODNAR

Vaši odnosi so med to luno na “goreči” tapeti. Čeprav se morda počutite neprijetno zaradi visoke čustvene napetosti, je pomembno, da se izognete nepotrebnim konfliktom in obsojanju drugih ter se raje osredotočite na lastno čustveno delo, ki je potrebno za ohranjanje zdravih odnosov. Vzemite si čas, da razmislite o svojih potrebah v odnosih in se resnično poglobite v razpoke svojih čustev. To je čas, v katerem boste podrobno ocenjevali svoje odnose in se odločali, koga še želite obdržati v življenju. Pa vendar naj fokus ostane na spreminjanju sebe.