Na tekmovanju v polu princ Harry padel s konja

Magazin 15. Jun 202207:30 0 komentarjev
princ Harry
Profimedia

Za svoje prvo pojavljanje v javnosti od vrnitve v Kalifornijo z obiska v Veliki Britaniji je izbral polo tekmo, na kateri je branil barve svoje ekipe Los Padres.

Kot je znano, je princ Harry odpotoval v Veliko Britanijo, kjer je skupaj z družino proslavil veliki jubilej svoje babice, kraljice Elizabete II., pa tudi prvi rojstni dan hčerke Lilibet. Lahko bi rekli, da je bil po vrnitvi v Kalifornijo spet na konju, a je padel z njega.

Na polo tekmi je branil barve svoje ekipe Los Padres, a je nenadoma s konja padel na travo. Fotografi so zabeležili trenutek, v katerem sta se tako konj kot princ Harry znašla na tleh. Padel je na kolena, vendar se na srečo ni poškodoval, tako da je brez težav vstal. Tudi njegov konj ni bil poškodovan. Njegova ekipa je sicer izgubila tekmo z rezultatom 12 : 11, čeprav so jih navijači močno bodrili. Kljub nezgodi je bil princ po tekmi dobro razpoložen, družil se je s prijatelji, ki so prišli na tekmo.

Harry je eden od štirih članov ekipe pola Los Padres, na seznamu igralcev pa je zaveden kot H. Wales. Omenjeni ekipi se je pridružil letos. S tem športom se ukvarja že vse življenje, vse od takrat, ko sta ga v otroštvu začela igrati skupaj z bratom princem Williamom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!