Nadvse čustvena prva fotografija hčerke Nicka Jonasa in Priyanke Chopra

Magazin 10. Maj. 202210:15
Delite:
Nick Jonas, Priyanka Chopra
Foto: Profimedia

Medtem ko je Amerika pred dnevi praznovala dan, posvečen mamam, sta igralka Priyanka Chopra in njen soprog Nick Jonas v tem času pozdravila svojo hčerko Malti Marie.

Januarja sta pevec Nick Jonas in igralka Priyanka Chopra oznanila veselo novico, saj je ob pomoči nadomestne mame na svet prijokala njuna hčerka.

Zaradi zapletov je novorojenka več kot 100 dni preživela v intenzivni bolnišnični negi, tako jo je slavni zvezdniški par k sebi lahko stisnil šele pred dnevi, in to prav v času ameriškega praznika mam, ki se praznuje drugo majsko nedeljo. V ta namen je par na omrežju Instagram objavil čustveno fotografijo z Malti Marie, ki počiva v Priyankinem naročju.

”Ob tem prazniku ne moreva drugače, kot da se ozreva na preteklih nekaj mesecev in vrtiljak, na katerega sva se vkrcala. Za katerega veva, da ga je izkusilo veliko ljudi. Po več kot stotih dnevih na intenzivni negi je najina deklica končno doma,” je zapisala igralka in ob tem dodala, da je potovanje vsake družine unikatno in zahteva svojevrstno upanje. Njuno popotovanje jima je pomagalo razumeti, kako neprecenljiv in popoln je prav vsak trenutek. Ob tej priložnosti se je igralka indijskega porekla zahvalila zdravniškemu osebju in zaključila: ”Naslednje poglavje se začenja zdaj. Najina novorojenka resnično ni od muh. Gremo, MM! Mamica in očka te imata neizmerno rada.”

“Draga, ti me navdihuješ”

Par je izkušnja še bolj povezala, kar je razvidno tudi iz sporočil, ki sta si jih pod objavo izmenjala. ”Nikogar ni, s katerim bi to raje doživela kot s teboj. Hvala ti, ker si iz mene naredil mamico. Nick, ljubim te,” je zapisala Priyanka, glasbenik pa je ob tem dodal: ”Draga, ti me navdihuješ. Nova vloga ti je pisana na kožo. Hvaležen sem, da sem na tej poti s tabo. Že zdaj si neverjetna mama. Ljubim te.”

Par si je večno zvestobo obljubil 2018 v ekstravagantnem tridnevnem poročnem slavju v Indiji. Vse odtlej pa sta igralka in glasbenik v številnih intervjujih izrazila željo po tem, da bi postala starša. Želja se jima je tako uresničila, mi pa jima želimo še veliko čudovitih trenutkov z malo Malti Marie.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar