Najbolj bizarne navade, ki jih gojijo nekateri svetovni zvezdniki

Magazin 21. Mar 202215:15 0 komentarjev
Angelina Jolie
Profimedia

Številni zvezdniki odkrito priznavajo, da imajo zelo čudaške navade. Nekateri jedo hrošče, drugi se ne dotikajo kljuk. Jennifer Aniston na primer v letalo vedno vstopi najprej z desno nogo …

Angelina Jolie

Igralka Angelina Jolie (46) pravi, da začneš s črički in pivom, nadaljuješ pa s tarantelami. Tako se pošali, ko govori o svoji navadi uživanja hroščev. Pravi, da so dobri za zdravje, saj imajo v sebi veliko količino proteinov. Angelina priznava tudi, da hrošče jedo tudi njeni otroci Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (15) in dvojčka Vivienne ter Knox (13).

Za svoje otroke pravi, da so navajeni jesti škorpijone, še zlasti Shiloh. Hrošče jedo kot čips. Svojega najstarejšega sina je posvojila v Kambodži, kjer je ta način prehrane nekaj povsem normalnega. ”Ko so bili med državljansko vojno tam lačni, so se ljudje naučili preživeti s pomočjo hroščev …” pravi Angelina.

Cameron Diaz

Cameron Diaz
Profimedia

Igralka Cameron Diaz (49) ima obsesivno-kompulzivno motnjo, zaradi katere se boji bakterij. Zato kljuke na vratih ne bo nikoli prijela z roko, temveč s komolcem. Priznala je tudi, da v svojem domu v Los Angelesu pogosto briše kljuke, da bi bile nenehno čiste. Pravi, da jo ta motnja sploh ne moti več in da so se tudi ljudje okoli nje navadili nanjo. ”Vsak dan si tudi čim večkrat umijem roke.”

Megan Fox

Megan Fox
Profimedia

Zanimiva je navada igralke Megan Fox (35), ki pravi, da ko leti z letalom, posluša samo pesmi Britney Spears (40). Prepričana je namreč, da jo bo to rešilo pred morebitno nesrečo. Zelo se namreč boji letenja in poslušanje glasbe jo pomirja. ”Ko poslušam glasbo Britney Spears, sem prepričana, da se mi ne more nič zgoditi,” pojasnjuje igralka. Dodaja pa, da se je šele pri 20 letih začela bati letenja.

Simon Cowell

Simon Cowell
Profimedia

Televizijski producent Simon Cowell (62) vsak dan pleza po drevesih. Pravi, da je to njegov ritual in hkrati priljubljen hobi. Prepričan je, da zaradi tega ostaja v dobri formi in se je tako še bližje naravi kot sicer.

Johnny Depp

Johnny Depp
Profimedia

Igralec Johnny Depp (58) je nor na punčko Barbie, eno najbolj prodajanih in najbolj prepoznavnih lutk na svetu. Doma ima že pravo zbirko, še najraje ima omejene serije lutk, ki so jih naredili po zvezdnicah, kot sta Beyonce (40) in Lindsay Lohan (35).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!