Najbolj kul newyorško dekle znova dahnilo da svojemu Siniši

Magazin 19. Maj. 202212:45
Delite:
Chloë Sevigny
Foto: Profimedia

Igralka Chloë Sevigny se je dve leti po tem, ko je večno zvestobo obljubila svojemu partnerju Siniši Mačkoviću v New Yorku, znova poročila - tokrat cerkveno.

Igralka, ki je bila leta 1999 nominirana za oskarja za stransko žensko vlogo v filmu Fantje ne jočejo (Boys Don’t Cry), se je z direktorjem umetniške galerije poročila marca 2020 v mestni hiši v New Yorku.

Dolgo pričakovano slavje je bilo pred dvema letoma odpovedano zaradi pandemije covida-19, pretekli konec tedna pa nič ni moglo preprečiti praznika ljubezni v Connecticutu.

“Včeraj je bil nedvomno najlepši dan v mojem življenju. Počutim se blagoslovljeno, da sva lahko končno najino ljubezen delila s prijatelji in družino,” je 47-letna zvezdnica serije We Are Who We Are (Taki smo) pripisala k eni izmed poročnih fotografij, ki jih je delila na Instagramu.

Chloë Sevigny
Foto : Profimedia

Na družbenem omrežju je objavila tudi video, na katerem skupaj z ženinom zapuščata svate in jim mahata iz avtomobila, tega pa kakopak krasi napis “pravkar poročena”.

Chloë Sevigny
Foto : Profimedia

“To je bilo uradno praznovanje, z več poročnimi videzi, ledenimi skulpturami in popolno, preprosto slovesnostjo, ki je slavila ljubezen,” je bil ganjen eden izmed svatov, vodja za modo in lepoto pri YouTubu, Derek Blasberg. Sevigny je opisal kot najbolj kul dekle v New Yorku, ki pa prisega tudi na tradicijo.

Chloë Sevigny
Foto : Profimedia

Januarja 2020 se je par razveselil rojstva sina Vanje. Igralka je v enem izmed intervjujev povedala, da se je dolgo trudila, da bi zanosila, potem pa se je končno zgodilo. Rekla si je: “Vau, on/ona si resnično želi biti tukaj z nama.”

Chloë Sevigny
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar