Najbolj priljubljena pričeska iz našega otroštva je osvojila Instagram

Magazin 29. Mar 202214:30
Kitke
Foto: Profimedia

Trend 90. let se vrača in osvaja pomlad 2022: to pomlad nosimo pričeske s kitkami v vseh različicah.

Svetovni frizerji in stilisti so predstavili serijo genialnih spomladanskih pričesk, v katerih bomo uživali prihajajočo sezono in, po njih sodeč, bodo trendne pričeske bodisi ultra elegantne bodisi ultra ležerne.

Tudi priljubljena prečka po sredini ni iz mode! Med ležernimi pričeskami izstopajo kite, kakšen stil bomo imele v dneh, ki so pred nami, pa izveste spodaj …

Elegantne in čvrste kitke pustimo ob strani, saj so to pomlad v ospredju preproste in ležerne kite, ki so pripravljene v nekaj trenutkih. Za to smo še zlasti veseli, glede na to, da nimamo vedno časa, da bi spletli popolne kite, pa tudi ta pričeska ne zahteva veliko znanja o pletenju. Kite so na voljo v različnih stilih, vendar je vsem skupna ena stvar – bolj neurejeno, bolje je!

Ker se trend prečke po sredini nadaljuje, sta pomladni hit najpreprostejši kiti, tako imenovani ”pigtails” kiti. Odlično sta videti tudi s frufrujem in nista namenjeni le dolgim ​​lasem.

Namreč, te “Heidi” kitke so videti zelo prikupno tudi na kratkih laseh. Tudi če nimate časa splesti dveh kit, si lase uredite v eno veliko in v kombinaciji s sončnimi očali in velikimi uhani lahko dosežete odličen videz! Francoske kite niso prepovedane, je pa pomembno, da so čim bolj sproščene.

V zadnjem času je mogoče opaziti modne trende iz 90. let in z začetka drugega tisočletja, zato so pričeske, ki so zaznamovale ta obdobja, neizogibne.

To pomlad bosta velik hit dve kitki, ki uokvirjata obraz in ju je zelo enostavno narediti. Dovolj je, da lase razdelite po sredini in ločite manjši del las tik ob obrazu na vsaki strani ter iz njih spletete kitki.

Ta pričeska je videti odlično na ravnih laseh, vendar je pravi hit tudi na valovitih, saj poskrbi za več neurejenosti in ležernosti. Vsekakor je to pričeska, ki je idealna za tiste dneve, ko se ne želite preveč truditi, pa vseeno želite biti videti urejeno.

Komentari

Vaš komentar