Naomi Campbell glamurozna v novi poletni kampanji za Lanvin

Magazin 06. Mar 202217:15 0 komentarjev
Naomi Campbell za lanvin
Profimedia

Britanski supermodel Naomi Campbell je v čistem glamurju pozirala za oglasno kampanjo francoske znamke Lanvin za pomlad-poletje 2022. Osupljivi supermodel, ki ga je v razkošnem domačem okolju fotografiral Luis Alberto Rodriguez, predstavlja oblačila kreativnega direktorja Bruna Sialellija.

Črna krinolinska obleka je neposreden poklon obleki Concerto Jeanne Lanvin iz 30. let prejšnjega stoletja, medtem ko je drapirana svila, uporabljena v vijoličastem dizajnu iz kolekcije, utelešenje elegance in gracioznosti pariške mode. Naomi prav tako fotografije popestri s svojim šarmom, oblečena v ozko krojeno modro jakno, in je za snemanje videti naravnost sijoča. Poleg so modeli torb Happy and Hobo Cat, ki se z elegantno obliko in cvetličnimi motivi lepo podajo s prilegajočo se obleko, ki jo nosi Naomi.

Naomi Campbell, Lanvin
Profimedia

“Po njenem omembe vrednem nastopu na modni reviji Lanvin za pomlad in poletje 2022 je bilo naravno, da je Bruno Sialelli nadaljeval sodelovanje z Naomi Campbell kot inkarnacijo njegovih kolekcij. Manekenka, ki so jo osebne obveznosti oblikovale v eno izmed filantropskih ikon modne industrije, je odlična izbira za znamko. Le kdo kot Naomi bi lahko nosila obleko v podobi superjunakinje?” so izjavili pri Lanvin.

Naomi Campbell, Lanvin
Profimedia

Medtem ko so oblačila navdihnjena s stripovskimi junaki in vsebujejo detajle Batmana in Robina pa, kar zadeva modne dodatke, kolekcija vsebuje ponovno izdano različico torbice Happy. Toda tokrat je eleganten kos lahkotnejši in posodobljen s prefinjenostjo. Podobno preobliko je doživela tudi torba Hobo Cat, ki so jo sprva navdihnili detajli iz v Lanvinove knjižnice.

Naomi Campbell, Lanvin
Profimedia

Kreativno vodenje in stiliranje za Lanvinovo kampanjo SS22 je prevzel Carlos Nazario, Jawara Wauchope je uredil Naomino pričesko, Daniel Sallstrom pa je prevzel vlogo umetnika ličenja.

Naomi Campbell, Lanvin
Profimedia