Naomi Campbell na enem od dogodkov ponovno osupnila z videzom

Magazin 02. Dec 202216:45
Naomi Campbell
Profimedia

Vrhunska manekenka Naomi Campbell je na nedavnem dogodku v Londonu pokazala podobo, ki očarala vse prisotne.

Naomi Campbell je v devetdesetih veljala za eno izmed najbolje plačanih manekenk, ki so takrat korakale po modnih pistah, številne prestižne modne hiše pa so si želele sodelovanja z njo.

Bila je na naslovnicah vseh najpomembnejših modnih časopisov in v svoji bogati karieri posnela številne modne kampanje, ki se jih številni še danes spominjajo.

Zdaj se je njen fokus precej spremenil, saj je lani prvič postala mama in ne skriva, da jo nova vloga v življenju izjemno osrečuje.

“Čudoviti majhen blagoslov me je izbral za njeno mamo. Tako sem počaščena, da imam to nežno dušo v svojem življenju, in ni besed, s katerimi bi lahko opisala dosmrtno vez, ki jo delim s svojim angelom. Ni večje ljubezni,” je takrat zapisala na svojem Instagram profilu.

Naomi Campbell
Profimedia

Nedavno se je v Londonu pojavila na dogodku Variety Club Showbusiness Awards, kjer je prijetno presenetila s čudovito modno kombinacijo.

Naomi, ki je v svoji manekenski karieri pokazala številne pričeske, je tokrat pokazala, da trenutno prisega na zelo dolge lase, saj so ji segali celo čez pas.

Za to priložnost pa je izbrala dolgo srebrno obleko in suknjič in tudi od modnih kritikov požela odlične kritike.

Naomi Campbell
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.