Naomi Campbell prekinila ugibanja o tem, ali je njena hčerka posvojena

Magazin 16. Feb 202215:45 0 komentarjev
Naomi Campbell
Posnetek zaslona | Instagram Vogue

Supermodel Naomi Campbell je spregovorila o svoji novi vlogi – vlogi mame.

Ikona modnih pist Naomi Campbell je maja 2021 oznanila, da je prvič postala mama.

Takrat je 51-letnica na Instagramu delila fotografijo drobcenih nožic svoje malčice in izrazila navdušenje, da ni še nikoli doživela tako velike ljubezni. “Prelep mali blagoslov me je izbral za svojo mamo,” je pripisala.

Njena objava je seveda sprožila ugibanja in obilo špekulacij tako v medijih kot med oboževalci – je malčica posvojena, jo je rodila nadomestna mati, kdo je oče …

V intervjuju za britanski Vogue se je zdaj Naomi navezala tudi na te govorice in razkrila, da njena hčerka, ne glede na to, kaj kritiki pravijo o njeni starosti, ni posvojena. “Ni posvojena – je moj otrok,” je povedala, ko so jo vprašali, ali bi želela podrobneje pojasniti.

Natančne podrobnosti o prihodu hčerke pa še naprej ostajajo skrite, te Naomi hrani za svojo knjigo. Prav tako se je odločila, da bo ostalo zasebno ime njene hčerke.

Pravzaprav je le malo ljudi vedelo, da načrtuje starševstvo, še pišejo v reviji Vogue. “Na prste ene roke lahko preštejem ljudi, ki so vedeli, da jo bom imela,” prizna. “A je največji blagoslov, ki si ga lahko predstavljam. To je najboljša stvar, kar sem jih kdaj naredila,” je povedala.

Na vprašanje, kako je materinstvo spremenilo njen pogled na življenje, pa je Campbellova povedala, da se zdaj, ko živi življenje skozi oči svoje hčerke, spet počuti kot otrok. Največja lekcija, ki jo je dobila, pa je ta, da je njena hčerka na prvem mestu. “Vse, kar naredim, naredim zanjo – to je to.”

Vir: www.vogue.co.uk, BBC