Naomi Campbell v bleščeči obleki na rdeči preprogi osupnila

Magazin 25. Dec 202217:30
Naomi Campbell
Profimedia

Vrhunska manekenka Naomi Campbell je v Londonu pokazala popolno slavnostno obleko, ki je bila v hipu všeč številnim zbranim na dogodku.

Manekenka Naomi Campbell je tudi zdaj, ko je že v zrelih letih, še vedno zelo tesno povezana z modo, saj še vedno ostaja velika modna navdušenka.

V življenju je nosila številne čudovite modne kreacije, v devetdesetih pa tudi modne revije skoraj vseh največjih modnih hiš ter krasila številne modne naslovnice.

Veljala je za nekoliko muhasto manekenko, ki je imela nepredvidljiv karakter, a na modni brvi je vedno delovala zelo profesionalno in vrhunsko.

Naomi Campbell
Profimedia

Tudi zdaj, ko ni več na vrhuncu kariere, še vedno zelo skrbno sledi modnim trendom in se posveča modi na tak in drugačni način.

Nedavno se je v Londonu udeležila podelitve modnih nagrad in tudi tokrat ni zamudila priložnosti, da zares zasije.

Na rdeči preprogi se je pojavila v srebrni obleki, ki ji je segala povsem do tal, bleščeča obleka pa se je zdela kot nalašč za decembrske slovesnosti, ki jih seveda v tem času ne manjka.

Naomi Campbell
Profimedia

Njeni lasje so ji tudi tokrat prosto padali čez ramena, v zadnjem času pa prisega na daljše lase, ki so jo tudi sicer krasili večino časa njene bogate kariere.

Naomi Campbell
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.