5 modelov hlač, ki bodo v letu 2023 najbolj priljubljeni

Navdih 28. Feb 202317:15
Street Style
Profimedia

Ozke hlače, še zlasti kavbojke, so odlična izbira, a se jih marsikdo lahko tudi malo naveliča. Na srečo je v ponudbi toliko modelov hlač, da nikomur, ki si tega ne želi, ni treba nositi oprijetih modelov.

Če želite biti v trendu, vas bodo morda zanimali modeli hlač, ki bodo v letu 2023 bolj priljubljeni kot oprijeti modeli. Modni poznavalci pravijo, da so to modeli, ki vam bodo zelo koristili, torej taki, ki jih boste brez dvoma nosili v različnih kombinacijah. Spodaj si oglejte, katere modele hlač namesto oprijetih modelov vse pogosteje nosijo modna dekleta.

1. Široke hlače s tankimi črtami

Črte bodo velik trend v prihodnjih mesecih. Če se odločite za model hlač s tankimi črtami, ne boste zgrešili, trgovine pa imajo v ponudbi tudi črtaste kostime, ki so videti fantastično.

2. Široke hlače

Široki modeli hlač so priljubljeni že nekaj časa, njihova priljubljenost pa bo v letu 2023 le še rasla. Če niste prepričani, kako kombinirati te hlače, lahko njihov volumen ublažite z oprijetim zgornjim delom.

3. Pajkice

Pajkice v zadnjem času pridobivajo priljubljenosti na modni sceni, in čeprav niso všeč vsem, priznajmo, da so enostavne za kombiniranje, še zlasti pozimi, ko je naša edina želja, da nam je toplo in udobno.

4. Cargo hlače

Priljubljenost cargo hlač se nadaljuje tudi v letu 2023. Nosile se bodo enobarvne, ne tako široke, ki bodo odličen dodatek k vsaki garderobi. Spomnimo, gre za hlače, okrašene s prevelikimi žepi na stegnih, ki so bile zelo priljubljene v poznih 90. in na začetku tega tisočletja.

5. Usnjene hlače

Usnjene hlače so to sezono velik trend, še zlasti dobro pa so videti v kombinaciji s širokimi pleteninami.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.