Slovenec na zabavi razdelil 600 tisoč evrov: “Bilo je kot v filmu”

Navdih 18. Maj 202311:32 3 komentarji
Starejši moški meče denar v zrak
PROFIMEDIA

"Bilo je kot v filmu," je za prekmurski portal povedal eden od udeležencev rojstnodnevnega praznovanja.

“Ko so bankovci začeli leteti po zraku, smo sprva mislili, da gre za papir ali smeti,” je dejal eden od gostov na rojstnodnevni zabavi 80-letnika v znani gostilni v Žižkih v Prekmurju. Na veliko presenečenje vseh pa ni bil navaden papir, še manj pa smeti. Bil je denar. Veliko denarja.

Kot poroča portal sobotainfo.com, je preteklo sredo Ferdinand Godina iz Dolnje Bistrice pri Lendavi praznoval častitljivih 80 let. Ob tej priložnosti je povabil sorodnike in prijatelje v gostilno v Črenšovcih in jim tam to soboto priredil ne le zabavo, ampak presenečenje, ki ga verjetno ne bodo pozabili do konca življenja.

Ferdinand je pri 24 letih zapustil rodno Dolnjo Bistrico in se odpravil s trebuhom za kruhom. Pot ga je pripeljala v Kanado, kjer je delal kot varilec in inštalater centralnega ogrevanja, upokojil pa se je leta 2006 kot hišni vzdrževalec. Vendar je Ferdinand v deželi prek oceana tudi obogatel z nepremičninami. Ob praznovanju 80-letnice se je očitno odločil, da bo del svojega premoženja razdelil. Začelo se je čisto spodobno. Kot piše sobotainfo.com, naj bi Ferdinand sprva denar razdelil med bližnje sorodnike, končalo pa se je tako, da je v zrak začel metati kupe denarja tudi za preostale goste. Skupaj naj bi po poročanju portala razdelil kar 600.000 evrov. Portal ne poroča, koliko gostov je bilo na praznovanju in katere bankovce je Ferdinand metal po zraku, je pa neimenovani gost dobro opisal, kako je bilo vse skupaj videti. “Bilo je kot v filmu,” je povedal.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje