Katera horoskopska znamenja so največji manipulatorji: previdno z njimi

Navdih 03. Feb 202405:51 0 komentarjev
manipulatorji
Foto: PROFIMEDIA

Nekatera horoskopska znamenja naj bi bila bolj nagnjena k manipulaciji kot druga, menijo astrologi.

Manipulacija je kompleksen pojem, ki se nanaša na pridobivanje nadzora ali vplivanje na druge tako, da ni vedno očitno.

Nekateri posamezniki niso zadovoljni, če ne dosežejo ciljev, ali s spletkarjenjem ali pridobivanjem drugih, da opravijo umazano delo namesto njih. To manipulativno vedenje negativno vpliva na njihove odnose z družino, prijatelji in sodelavci. Če se sprašujete, kako posamezniki manipulirajo z vašimi čustvi in vas vrtijo okoli prsta, lahko odgovor najdete v analizi njihovega horoskopa, piše Best Life.

6. Tehtnica

Ker so tehtnice spretne pri ohranjanju ravnovesja, znajo uporabiti pravo kombinacijo dobrega in zla, da dobijo, kar hočejo, pravi astrologinja Maria Hayes. Poskušale bodo delovati nedolžno, vendar jih bodo ljudje, ki jih dobro poznajo, spregledali. “S svojim nežnim šarmom taktično usmerjajo druge na pravo pot,” dodaja Tara Bennet, astrologinja.

5. Kozorog

Kozorogi imajo izjemno jasno predstavo, kaj potrebujejo za dosego uspeha. Pogosto jih vodi močna ambicija in brez zadržkov uporabljajo manipulacije, da bi dosegli svoje cilje. Astrologinja Stina Garbis opisuje, da so sposobni manipulirati z drugimi in spretno ustvariti vtis, da je bila ideja za določeno dejanje ali odločitev v resnici izvirna zamisel osebe, ki jo želijo voditi.

4. Devica

Čeprav so device znane po tem, da so nežne in radodarne, se pod njihovo prijazno osebnostjo skriva oseba, ki želi drugim vsiliti svoja prepričanja. “Njihova manipulacija se nagiba k pasivno-agresivni strani,” pravi Hayes. Najverjetneje boste pri njih opazili, da dajejo naključne komentarje, prikrite grožnje ali igrajo žrtev, da bi dobili, kar želijo. Hayes tudi ugotavlja, da ni vedno lahko ugotoviti, ali so manipulativni ali ne. “To znamenje zna dobro zadržati skrivnosti, zato je še težje odkriti njihove motive,” pravi.

3. Lev

Levi imajo izrazito potrebo, da dosežejo postavljene cilje. Ko stvari ne gredo po njihovih pričakovanjih, jih običajno popade bes in izrazijo svoje nezadovoljstvo, kar pogosto vodi v to, da vas prepričajo, da je prav, da storite, kar želijo. Poleg tega je verjetno, da bodo ciljali na vaše zaupanje in vas postavljali v položaj, kjer morate dokazati svojo zvestobo.

“Če tekmujete z levom, bodo najprej pustili, da zasijete vi, nato pa bodo prevzeli nadzor, da bi vas zasenčili – in pogosto jim to tudi uspe,” pravi astrolog in bralec tarota Ryan Marquardt. “To lahko zatemni vašo svetlobo in vas prisili, da opustite nekaj, kar radi počnete, ker se ne počutite več vredni tega.”

2. Dvojčka

Dvojčki bodo prvi, ki bodo usmerili krivdo drugam, da se izognejo posledicam. “Ker je njihov vladar Merkur, so pametni, spretni in lahko očarajo, kogarkoli želijo,” pravi astrologinja Jill Loftis. Z bogatim naborom idej in želja osmišljajo različne načrte za dosego svojih ciljev.

To je lahko kruto za vse, ki se jim postavijo po robu. “Izdaja jim ni izpod časti; navsezadnje so večplastno znamenje,” pravi Hayes. “To povzroči, da se njihova žrtev sprijazni z usodo, dvojčki pa nadaljujejo svoje življenje, kot da se osebi, ki so jo žrtvovali zaradi lastne koristi, ni nič zgodilo.”

1. Škorpijon

Ni nenavadno, da so škorpijoni najbolj spretni manipulatorji med vsemi astrološkimi znamenji. Best Life piše, da imajo izjemno sposobnost vlečenja niti v ozadju, ne da bi njihova manipulacija postala očitna. “Njihova veščina pri razumevanju ljudi in okoliščin se vedno izkaže v njihovo korist.”

Poleg tega škorpijoni zlahka izkoristijo vsako vašo slabost, do najmanjše podrobnosti. Hayes opisuje: “Škorpijoni so znani po svoji prepričljivosti v komunikaciji, sposobni so prepričati sogovornika, da je v zmoti, čeprav ni storil nič narobe.” Zaradi teh lastnosti so eno najnevarnejših astroloških znamenj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!