Nohti v barvi zelene steklenice so nova modna manikira te sezone

Navdih 18. Mar 202315:45
Street Style
Profimedia

Če ste mislili, da je temno rdeča barva kraljica elegantnih manikir, ste se motili, nadomestila jo je namreč zelena.

Pomlad prinaša nove trende manikire. Po sezoni, v kateri so prevladovale predvsem bleščice ter srebrni in rdeči odtenki, je čas, da se seznanimo s trendi nohtov za leto 2023. Svet umetnosti nohtov je tako velik kot vesolje samo, idej pa nikoli ne zmanjka. Še naprej bomo videli klasično francosko manikiro in enobarvne videze, vendar komaj čakamo, da vidimo, kakšne bodo naslednje drzne možnosti.

Za zdaj je na našem seznamu že ena od barv, ki bo ostala: zelena kot barva steklenice, ki začenja pridobivati veljavo. Vemo, da je rdeča barva eden od trendov, ki se vsako jesensko-zimsko sezono ponovno interpretira, saj je elegantna in zagotavlja tisti “temnejši” pridih, ki ga povezujemo z odtenki najhladnejših mesecev v letu. Vendar so se te dobre lastnosti prenesle na temno zeleno barvo.

Je zelo nasičena barva in ni zelo izrazita, kar pomeni, da v kombinaciji z drugimi barvami ne izstopa. Zelena je nova modna barva, ki bo hit na družbenih omrežjih. Všeč nam je, da je povezana z naravo in zlasti z občutkom harmonije. Pravzaprav je ta barva začela pridobivati veliko točk v svetu notranjega oblikovanja, nato pa se je preselila v svet lepote.

Prav zato, ker smo se zaljubili v to imenitno barvo, smo izbrali nekaj primerov, ki jih bomo verjetno nosili v prihodnjih mesecih. Idealni so za kratke in dolge nohte ter različne oblike nohtov. Opozarjamo vas: “Zelena je nova črna”.

Klasična manikira

Najpreprostejši, a nič manj elegantni.

Zeleni z bleščicami

Prvovrstna izbira za posebne dogodke, od sobotnih večernih zabav do poroke leta. Pomembno je, da ste videti čudovito.

Gole lunice

Nadaljujejo klasično zasnovo, vendar z drugačnim preobratom.

V kombinaciji s svetlejšimi odtenki

Če želite eksperimentirati, začnite to vrsto oblikovanja z valovi, ki dodajajo druge barve, povezane z eksotično zeleno.

Zelena pistacija

Nismo mogli izpustiti svoje druge najljubše zelene barve: pistacije.

Krivulje

Ta zasnova nam ne bi mogla biti bolj všeč. Izmenjuje krivulje in naredi vsak noht drugačen od preostalih.

Igra z valovi

Radi se vračamo h krožnim oblikam.

Učinek marmorja

Nedvomno najbolj drugačen od vseh primerov. Vrača se k mitski francoski manikiri in ji dodaja izvirnost, saj na obarvanem območju nariše nekakšen lažni marmor.

Najbolj diskretno

Za tiste, ki se želijo pridružiti modni barvi, vendar se sprašujejo, ali je to zanje: ta zasnova nam je všeč.

#social-embed_8

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.