Poročna vabila je poslala slavnim: presenetilo jo je, čigav odgovor je prejela

N1 video 23. Jan 202413:42 4 komentarji
Obami je poslala vabilo na poroko
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Video si je na TikToku ogledalo že več kot šest milijonov ljudi.

27-letna Bree iz Virginije se je septembra lani poročila s partnerico Jean. Nedavno je Bree na TikToku delila video, v katerem pravi, da sta se s partnerko odločili, da bosta nekaj vabil na poroko, ki so jima ostala, poslali znanim osebnostim, tudi nekdanjemu predsedniku ZDA Baracku Obami.

“Zakonca Obama sta bila na vrhu mojega seznama povabljenih. Barack Obama je postal prvi predsednik ZDA v zgodovini, ki je podprl istospolne poroke in nama s tem omogočil, da sva se lahko poročili kot istospolni par,” je Bree povedala za revijo People. “Zakonca Obama sem vedno občudovala, ker sta res dober par. Bil je tudi prvi predsednik, ki sem ga videla v živo, in spominjam se njegove inavguracije, zato je zame nekaj posebnega,” je še dodala.

Bree je povabila tudi druge znane osebnosti, med drugim igralko Drew Barrymore, vendar ni pričakovala nobenega odziva.

Presenečenje svojega življenja pa je doživela nekaj mesecev kasneje, ko sta se odzvala Barack in Michelle Obama.

@breevmusic BARACK OBAMA RESPONDED TO MY WEDDING INVITATION #weddingtiktok ♬ original sound – bree

“Danes sem pregledala pošto in opazila pismo s podpisom Obame. Poklicala sem mamo, poklicala sem najboljšo prijateljico … Barack Obama mi je dejansko poslal poročno čestitko. On ve, da sem se poročila,” je navdušeno povedala Bree. Kasneje sta skupaj z ženo prebrali sporočilo nekdanjega predsednika in njegove žene

“Dragi Bree in Jean. Čestitava za poroko in upava, da bo vajin zakon blagoslovljen z ljubeznijo, smehom in srečo ter da bo vajina vez z vsakim letom močnejša. Pred vama so številne dogodivščine in radosti,” je pisalo v sporočilu.

@breevmusicThe letter from the Obamas!!♬ original sound – bree

Videoposnetek ima na TikToku že več kot šest milijonov ogledov, več kot 800.000 všečkov in skoraj 6.000 komentarjev. Številni so se strinjali, da gre za izjemno lepo gesto, nekateri pa so delili podobne izkušnje, kako jim je nekdanji predsednik Obama odgovoril na sporočila in vabila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje