To je najbolj trendna barva kavbojk, ki jih bomo nosili leta 2023

Navdih 04. Feb 202314:45
Sive kavbojke
Profimedia

Sive kavbojke so letos zagotovo kos, v katerega je vredno investirati.

Široke sive kavbojke – trend, ki laska vsem tipom postave

Bella Hadid
Profimedia

Medtem ko so bile leta 2022 najbolj zaželene kavbojke z nizkim pasom in širokega kroja, se zdaj na trgu uveljavlja nov trend, ki obljublja, da bo postal viralen: priročen, udoben in zelo zadovoljiv, saj izboljša in zoži silhueto, hkrati pa zakrije vse pomanjkljivosti. To so kavbojke s pasom, ki ni ne previsok ne prenizek, širokimi hlačnicami in v neobičajnem sivem odtenku.

Ozke kavbojke postopoma izginjajo iz naših garderobnih omar in dajejo prostor bolj praktičnim, vsakdanjim kosom. To velja tudi za klasične modre hlače iz džinsa, čeprav ostajajo eden od osnovnih elementov garderobe.

Široke kavbojke, kot jih nosijo modna dekleta

Kavbojke s širokimi hlačnicami so idealen model, ki pristaja vsem postavam, in izhodišče za modni slog, v katerem se boste dobro počutili. Za sproščen in udoben videz brez odrekanja glamurju jih kombinirajte z mikro topi ali suknjiči in srajcami klasičnega kroja. Zvezdnice jih nosijo v različnih različicah: prevelike in z nizkim pasom, z visokim pasom in dvojnim usnjenim pasom za poudarjanje pasu Belle Hadid ali srednje dolge in zelo dolge iz spranega platna Caroline Daur … Tu je nekaj nasvetov za nošenje sivih kavbojk s širokimi hlačnicami po mnenju znanih modnih deklet.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.